Αθλητισμός

Πανηλειακός: Στην αναμονή για Ν΄Τζιοντό και Πίγκλα – Αφιέρωμα από τον ΟΤΕ ΤV

panila2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στον Πανηλειακό αφοσιώνονται ήδη την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή στα Μέγαρα τον Βύζαντα, με τις γνωστές εκκρεμότητες. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Καραπέτσα.

Ο παίκτης μπήκε ήδη στο πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όμως έχει χάσει σημαντικό έδαφος και ασφαλώς δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα ο Δημητρίου περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους Ν Τζιοντό και Πίγκλα,  αφού δεν έχουν φθάσει ακόμη οι μπλε κάρτες τους, με συνέπεια να μην έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει ιδιαίτερα στην παρουσία των δύο προαναφερθέντων παικτών, για αυτό και περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και φυσικά να δει αν μπορεί να τους έχει στα πλάνα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στη Συντριάδα ο ΟΤΕ TV

Παράλληλα, συνεργείο του ΟΤΕ TV βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Συντριάδας, στα πλαίσια της δημιουργίας οπτικοακουστικού αφιερώματος στον Πανηλειακό εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Πολυχρονίδης συνομίλησε με παίκτες της ομάδας, με τον προπονητή, αλλά και με τους μικρούς παίκτες των ακαδημιών.

Στην κάμερα του ΟΤΕ TV μίλησαν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, Τάκης Μαντάς, καθώς και εκπρόσωπος των Red Boys.

Όλη η επικαιρότητα