ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Στις 4.00 μ.μ. εκδικάζεται η ένστασή του στην ΕΠΟ…

Την επόμενη Τετάρτη η βράβευσή του από τον Δ. Πύργου.
Ακούστε το άρθρο

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, θα συζητηθεί σήμερα στις 4.00 μ.μ., η ένσταση του Πανηλειακού για αντικανονική διεξαγωγή του αγώνα του με τον Πανθουριακό.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, είναι το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ, η σύνθεση της οποίας αποτελείται από Πρωτοδίκες. Πρόεδρος είναι η Σοφία Καβαρινού και αναπληρωτής Πρόεδρος η Βασιλική Τασούλη. Μέλη είναι οι Παναγιώτα Πάντου, Ελένη Θεοφανίδου και Παναγιούλα Ζησοπούλου.

Ο Πανηλειακός, έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονική διεξαγωγή, με το σκεπτικό ότι ο Πανθουριακός δεν προσκόμισε άδεια τέλεσης αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη και διαμορφώθηκε τελικό αποτέλεσμα, μπορεί αυτό να καταστεί ανίσχυρο, αν διαπιστωθεί ότι η πλευρά του Πανηλειακού έχει δίκιο. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, θα χάσει το παιχνίδι ο Πανθουριακός με 3-0 στα χαρτιά. Παρών στην Π.Ε./ ΕΠΟ και ο Πανγυθεατικός με Β. Γκαγκάτση!

Παράσταση και επίσημα στην ΕΠΟ έκανε χθες και ο Πανγυθεατικός, έχοντας έννομο συμφέρον από την ένσταση του Πανηλειακού κατά του, περί πλαστογραφίας της άδειας διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας του Πύργου με τον Καλαματιανό σύλλογο, στην Παραλία.

Έτσι ο σύλλογος του Γυθείου αποκτά πλέον πλήρη δικαιώματα, κατά την εκδίκαση της εν λόγω πάντα υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ άλλαξε και δικηγόρο και έτσι, στη θέση του Γρηγορίου, που ήταν μέχρι τώρα ο νομικός εκπρόσωπος των «Λακώνων», πήγε ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Στην Αθήνα ο Κ. Ντάβαρης

Σε περίπτωση που κάποια πλευρά δεν εμφανιστεί στην εκδίκαση, αυτή προχωράει κανονικά, αρκεί να έχει επιβεβαιωθεί η νόμιμη κλήτευσή τους. Παρότι ο Πανηλειακός ουσιαστικά δεν έχει να αποκομίσει πλέον τίποτα, θα παραστεί κανονικά με τον Κώστα Ντάβαρη, o οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα!

Ο Δήμος Πύργου βραβεύει την ομάδα!

Ο Δήμος Πύργου την άλλη Τετάρτη θα βράβευση τον Πανηλειακό σε μουσική εκδήλωση, συναυλία, που οργανώνει. Σε αυτή την εκδήλωση, θα βραβεύσει τον Πρωταθλητή Ηλείας, για την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική, σε ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα, απονέμοντας κύπελλο και μετάλλια

Όλη η επικαιρότητα