Αθλητισμός

Πανηλειακός: Συνάντηση με τον Γιώργο Πανόπουλο – Προχωρά η «ένωση»

red_boys.jpg

Συνάντηση με τον κ. Γιώργο Πανόπουλο θα έχει σήμερα η κίνηση των επιχειρηματιών που θέλει να αναλάβει τη διοίκηση του Πανηλειακού και να προχωρήσει η ένωση με το Πανόπουλο, προκειμένου να αποκτήσει το «ερυθρόλευκο» σωματείο νέο ΑΦΜ, «καθαρό» από χρέη και υποχρεώσεις παλαιότερων ετών.

Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα της συνένωσης και θα αποφασιστεί ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα γίνουν στην πορεία, για να αποκτήσει ισχυρή διοίκηση ο Πανηλειακός και να ξεκινήσει (επιτέλους) ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της κίνησης των επιχειρηματιών από τον Πύργο, κ. Λάμπης Σιδηροκαστρίτης. «οι διαδικασίες συγχώνευσης με τον ΠΦΟ Πανόπουλου συνεχίζονται κανονικά».

Και δηλώνει ακόμη πως «η εντολή που έλαβε η πενταμελής διοικούσα Επιτροπή, η οποία εξελέγη στην τελευταία Γ.Σ., από τον κόσμο της ομάδας, είναι σαφής… Συγχώνευση με το Πανόπουλο, που είναι και η μόνη βιώσιμη λύση για την ομάδα του Πανηλειακού μας».

Η κίνηση των επενδυτών από την Αθήνα

Να τονιστεί εδώ ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο κύριες κινήσεις για τον Πανηλειακό, αφού πέρα από την κίνηση των επιχειρηματιών του Πύργου (από την οποία εξελέγη και η πενταμελής επιτροπή στη δεύτερη Γ.Σ. της ομάδας), υπάρχει και η κίνηση των επενδυτών από την Αθήνα, την οποία στηρίζουν οι παλαιότερες διοικήσεις του Πανηλειακού (υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην σελ. 15).

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χριστόπουλος που είναι υπεύθυνος για την κίνηση από την Αθήνα, με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα και δημοσιεύτηκε την Τρ σε όλο τον τοπικό Τύπο, ζητεί άμεσα τη διοίκηση (!) αναλαμβάνοντας και τα υπάρχοντα οικονομικά βάρη!!!

Από την κίνηση αυτή, εξετάζεται, μεταξύ άλλων, η άμεση προκήρυξη έκτακτης Γ.Σ., η οποία θα κηρύξει έκπτωτη την νυν διοίκηση εφόσον χρειαστεί αυτό (μπορεί βάσει καταστατικού να συγκληθεί, για οποιοδήποτε θέμα, μετά από αίτηση του 1/4 των εγγεγραμμένων μελών).

Όμως, επίσης αναφέρθηκε ανεπίσημα ότι θα γίνει τις προσεχείς ώρες, μια τελευταία κρούση στο Ντάβαρη, για να συγκαλέσει Γ.Σ. στην οποία θα κοιτάξουν να αναδειχτούν αυτοί ως νέα διοίκηση…

Αλλιώς αναφέρουν ότι θα κοιτάξουν να προκαλέσουν Γ.Σ. από υπογραφές των μελών (τρόπος που κρίνεται σαν πιο πρόσφορος χρονικά, για να μη χαθεί άλλος χρόνος, κατά τους ίδιους).

Αλλά και θα έχει σαν θέμα, μια τέτοια Συνέλευση, τις εκλογές ανάδειξης νέου Συμβουλίου.

Η απάντηση Σιδηροκαστρίτη για νέα Γ.Σ.

Ο κ. Σιδηροκαστρίτης πάντως ανέφερε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει νέα Γ.Σ. («δεν χρειάζεται νέα Συνέλευση, έχει γίνει Συνέλευση, και προχωράμε με αυτά που ειπώθηκαν εκεί») και απλά μετά την συνένωση με το Πανόπουλο να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Πανηλειακού, με τους φιλάθλους να ζητούν να υπάρξει η συστράτευση όλων για το καλό του «ερυθρόλευκου» σωματείου.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

[email protected]

Όλη η επικαιρότητα