Αθλητισμός

Πανηλειακός: «Τελικός» ο αγώνας με Επισκοπή – Τι γίνεται με Παπαγεωργίου και… άλλους επιχειρηματίες

paniliak_red_boys.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο αγώνας με τον Φωστήρα, που πλήγωσε τον Πανηλειακό και βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά, πρέπει να περάσει οριστικά στο παρελθόν.

Μπορεί ακόμη να υπάρχει απογοήτευση από το αποτέλεσμα στον Ταύρο, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής με την Επισκοπή.

Έναν αγώνα πολύ δύσκολο, όπου η νίκη είναι πλέον μονόδρομος για τους «Ηλείους».

Αλίμονο αν οι παίκτες του Πανηλειακού μείνουν στα όσα έγιναν στον Ταύρο. Θα έχουν χάσει το ματς πριν ακόμη μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οπότε το μυαλό όλων πρέπει να είναι μόνο στον αγώνα με την Επισκοπή, όπου μια νίκη και κυρίως μια καλή εμφάνιση θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας με την Επισκοπή είναι για την 12η αγωνιστική με ώρα έναρξης στις 2.00 το μεσημέρι.

Για τη 13η αγωνιστική ο Πανηλειακός θα αγωνιστεί στο Μενίδι με τον Αχαρναικό την Παρασκευή 20 του μήνα, ενώ μετά τη διακοπή των εορτών ακολουθεί η έναρξη του Β’ γύρου (14η αγωνιστική) το τετραήμερο από 3/1 ως 6/1/2014 όπου ο Πανηλειακός θα υποδεχθεί στον Πύργο το Βύζαντα.

Τα αγωνιστικά

Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Σαραμαντάς είναι και πάλι διαθέσιμος, ενώ οι Θωμόπουλος και Μπράβος είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν την Κυριακή.

Μοναδικός σίγουρος απών θα είναι ο Μαρτίνος που θα εκτίσει την μια αγωνιστική με την οποία έχει τιμωρηθεί λόγω καρτών.

Σε αναμονή των κινήσεων (;) Παπαγεωργίου

Όσον αφορά το θέμα με τον κ. Παπαγεωργίου, δηλαδή την είσοδο του στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση του.

Ακόμη αξίζει να αναφερθεί κι ότι, υπάρχει μια πληροφορία για επαφές με τουλάχιστον άλλον έναν επιχειρηματία. Δεν έχουν πάντως γίνει γνωστά ως τώρα, άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι μεταγραφικές κινήσεις – ανιχνεύσεις

Ο Πανηλειακός όπως έχουμε γράψει, κινείται για την απόκτηση κάποιων παικτών και στις τρεις γραμμές.

Κάποια ονόματα έχουν δημοσιευτεί, και εξετάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις που έχουν προταθεί (μεταξύ των οποίων και κάποιοι ξένοι, που ήδη το τεχνικό επιτελείο βλέπει σε DVD προηγούμενα παιχνίδια τους).

Ο Μπλούνας (Φθιώτιδας) διαιτητής

Τον κυριακάτικο αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Μπλούνας (Φθιώτιδας) με βοηθούς, το Νακόπουλο (Αθήνας) και το Χριστοδούλου (Αθήνας).

Έχει διευθύνει φέτος άλλους τρεις αγώνες:

Παναχαική – Αστέρας Μαγούλας 1-1 (1η αγ.), Αχαρναικός – Γλυφάδα 2-1 (6η αγ.) και Αστέρας Μαγούλας – Ηρακλής Ψαχνών 0-0 (10η αγ.)

Το Σάββατο με Παναχαική στη Σπιάτζα οι Νέοι

 Για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Football League η ομάδα του Πανηλειακού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος θα αγωνιστεί το πρωί του Σαββάτου (ώρα έναρξης στις 11.15) με την Παναχαική. Το συγκεκριμένο ματς, με πολύ ενδιαφέρον, θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας.

Θα διαιτητεύσει ο Χρηστος Κούλης, με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Καραμέρο, όλοι συνδέσμου Ηλείας.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα