Αθλητισμός

Πανηλειακός: Θέλει νίκη-απογείωση στο Αίγιο

14829_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον αγώνα με την Κόρινθο και τη μεγάλη νίκη του, ο Πανηλειακός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον επίσης σημαντικό αγώνα με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και στο ντέρμπι της Κυριακής, για να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία του νοτίου ομίλου της Γ? Εθνικής και να ανυψώσουν ακόμη περισσότερο το ηθικό τους.

Άλλωστε, μια νίκη μέσα στο Αίγιο θα φέρει τον Πανηλειακό ουσιαστικά στην κορυφή της βαθμολογίας (θα έχει 13 βαθμούς, έναντι 16 του Παναιγιάλειου, χωρίς όμως να έχει στο… σακούλι του το «τρίποντο» με τον Εθνικό Αστέρα, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα) και θα του δώσει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του Αιγίου για την πρώτη θέση.

Στα αρνητικά για τον Πανηλειακό είναι η απουσία από τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο του τιμωρημένου Νομικού, κάτι που αναγκάζει τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να ψάχνει μέσα από τις προπονήσεις τον παρτενέρ του Γιάννη Κολόκα στην άμυνα.

Ο Κώστας Ντάβαρης για τη νίκη με την Κόρινθο

Ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ΟΡΤ όπου και χαρακτήρισε πολύ μεγάλη τη νίκη του Πανηλειακού επί της Κορίνθου.

Ο Κώστας Ντάβαρης, o oποίος ενημερωνόταν για τον αγώνα μέσα από ανοιχτή γραμμή τηλεφώνου λόγω του γνωστού συμβάντος (σχετικό ρεπορτάζ), τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της ομάδας μας γι\’ αυτή τη μεγάλη νίκη. Όπως αυτή επιτεύχθηκε, και με αυτές τις γηπεδικές και καιρικές συνθήκες. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σα μια γροθιά, και ο αγώνας όλων μας, για το μεγαλείο και την επιτυχία του Πανηλειακού μας, είναι συνεχής και αδιάκοπος».

Εκδρομή για το Αίγιο από τον Σ.Φ. Πανηλειακού

Όπως γνωστοποιήθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού, για το ματς της Κυριακής στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, θα γίνει ναύλωση πούλμαν. Με κόστος για κάθε άτομο 5 (ή 6 το πολύ) ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής ήδη γίνονται, με πολύ σημαντικό ενδιαφέρον μάλιστα ως τώρα, αφού μέλη του συνδέσμου δήλωσαν ότι ήδη ένα πούλμαν έχει 100% πληρότητα.

Θα συνεχιστούν, από το απόγευμα της Τετάρτης (από 6.30 και μετά) στα γραφεία του Συλλόγου στον Πύργο (που θα είναι ανοιχτά από την ίδια ώρα και τις επόμενες μέρες).

Όλη η επικαιρότητα