Αθλητισμός

Πανηλειακός: Θέλει νίκη και με Γλυφάδα!

panh_proth.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός αφήνει πίσω του τον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων και προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση με την Γλυφάδα, που θα διεξαχθεί στο στάδιο του Πύργου.

Μια αναμέτρηση με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού αν ο Πανηλειακός κάνει το δυο στα δυο στο ξεκίνημα της σαιζόν, τότε θα θέσει γερά τις βάσεις για μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Πανηλειακός στον αγώνα με την Γλυφάδα θέλει να επαναλάβει την καλή εμφάνιση που είχε στα Μέγαρα (και να είναι ακόμη καλύτερος) και να προσφέρει στους φιλάθλους του, που από την πλευρά τους πρέπει να κατακλύσουν το γήπεδο στο ματς της 2ης αγωνιστικής, καλό ποδόσφαιρο, πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κ. Δημητρίου (που χθες ήταν καλεσμένος της τηλεόρασης του ΟΤΕ, που έχει τα δικαιώματα της Β’ Εθνικής) είναι τρία και αφορούν τους Κωνσταντινίδη, Καραπέτσα και Ντζιοντό.

Ο Κωνσταντινίδης έχει ένα μικρό πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό, ο Καραπέτσας ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα και σύντομα θα είναι έτοιμος να παίξει, ενώ όσον αφορά τον Ντζιοντό, τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε τι θα γίνει στην υπόθεση του, αφού εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα με την μπλε κάρτα του.

Το πρωτάθλημα Νέων της Football League πήρε αναβολή

Η διοργανώτρια αρχή είχε προγραμματίσει τη σέντρα του πρωταθλήματος Νέων για τις 13 Οκτωβρίου, όμως με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η έναρξη αναβάλλεται. Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει ούτε η κλήρωση στους δύο ομίλους.

*** Δεν είχαμε χθες κάποια επίσημη εξέλιξη στο θέμα της ένστασης του Βύζαντα, απλά υπήρξε μια φήμη που δεν επιβεβαιώθηκε ότι τελικά έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα