Αθλητισμός

Πανηλειακός: Την Παρασκευή τα σπουδαία

panh.jpg

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στο θέμα της επόμενης μέρας για τον Πανηλειακό, με την ομάδα των επιχειρηματιών που θέλουν να αναλάβουν την «ερυθρόλευκη» ομάδα, να καταβάλουν καθημερινά προσπάθειες, για να «ενισχυθούν» και με νέα άτομα, που θα έχουν την θέληση να βοηθήσουν τον Πανηλειακό, σε όλους τους τομείς.

Όχι μόνο οικονομικά.

Όπως γράψαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ μας μια επιτροπή από την κίνηση των επιχειρηματιών, θα συναντηθεί (εκτός απροόπτου) την Παρασκευή με τον Κώστα Ντάβαρη, προκειμένου να του θέσει τις απόψεις τους, για το μέλλον του Πανηλειακού.

Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες έχουν δηλώσει ότι θέλουν το καλύτερο για τον Πανηλειακό, όπως έχει δηλώσει και ο Κώστας Ντάβαρης, που κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι αυτά τα δυο χρόνια που ήταν στην ομάδα, προσπάθησε για το καλύτερο.

Καλό λοιπόν είναι να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία όλων όσων μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν τον Πανηλειακό, να ξεφύγει επιτελούς από την μιζέρια της Γ’ Εθνικής.

Οι επιχειρηματίες, με την κίνηση τους αυτή, έδειξαν ξεκάθαρα ότι θέλουν να φτιάξουν μια υγιή ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και καλό είναι να τους βοηθήσουν όλοι.

Άλλωστε πλέον ο μεγάλος παράγοντας (όπως ήταν ο κ. Σταυρόπουλος), δεν υπάρχει και μόνο μέσα από την συλλογικότητα και την κοινή προσπάθεια μπορεί η πιο ιστορική ομάδα της Ηλείας να επιβιώσει…

Πολλά τα ανοικτά θέματα

Μπορεί ακόμη να είναι σχετικά νωρίς, αφού άλλωστε η χρονιά για τον Πανηλειακό τελείωσε πριν από λίγες μέρες, αλλά σίγουρα το διοικητικό θέμα θα πρέπει να λυθεί πολύ σύντομα.

Ο Πανηλειακός θέλει μια ισχυρή διοίκηση τις επόμενες ημέρες, που θα αναλάβει να … τρέξει όλα τα θέματα της ομάδας, που δεν είναι και λίγα.

Πρώτιστα πρέπει να βρεθεί ο νέος προπονητής, μετά να γίνει γνωστό ποιοι παίκτες από το υλικό της περιόδου που ολοκληρώθηκε, μπορούν και θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα και μετά να ξεκινήσουν οι μεταγραφές.

Όσο πιο αργά γίνουν όλα αυτά, θα είναι εις βάρος του Πανηλειακού που θα αναγκάσει να τρέξει και ίσως να χάσει παίκτες που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει.

Εξελίξεις θα έχουμε τις επόμενες μέρες και λογικά μετά την συνάντηση των επιχειρηματιών με τον Κώστα Ντάβαρη.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

[email protected]

Όλη η επικαιρότητα