Αθλητισμός

Πανηλειακός: Την Πέμπτη η κρίσιμη συνάντηση Ντάβαρη-Παρασκευόπουλου

Την Πέμπτη θα γίνει τελικά το κρίσιμο ραντεβού του διοικητικού ηγέτη του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλο.

Τη Δευτέρα ο Κώστας Ντάβαρης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Χρήστο Δημόπουλο, επισκέφθηκαν το δημαρχείο Πύργου, αλλά δεν μπόρεσαν να μιλήσουν διεξοδικά με τον δήμαρχο, αφού αυτές τις μέρες ο κ. Παρασκευόπουλος ασχολείται με την προετοιμασία της κινητοποίησης την Τετάρτη ενάντια στην απομάκρυνση των σχολών ΤΕΙ από τον Πύργο.

Έτσι μετά την παράκληση του κ.Παρασκευόπουλου, το ραντεβού των δύο ανδρών κλείστηκε για την Πέμπτη, όπου και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα της ομάδας και πώς μπορεί να βοηθήσει ο δήμος.

Χαρακτηριστικά για το όλο θέμα ο Κ. Ντάβαρης ανέφερε τη Δευτέρα τα παρακάτω:


«Επισκέφθηκα το πρωί της Δευτέρας, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, Χρήστο Δημόπουλο, τον Δήμαρχο Πύργου, και παρά τη συνεχιζόμενη κατάληψη στο Δημαρχείο, μπορέσαμε να συναντηθούμε και να έχουμε μια αρκετά αναλυτική συζήτηση γύρω από τα θέματα του Πανηλειακού.

»Μας ζήτησε ο Δήμαρχος, να μην πούμε ή να κάνουμε τώρα κάτι περισσότερο, αλλά επειδή αυτό το διάστημα είναι συνεχώς απασχολημένος με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της γενικής κινητοποίησης που γίνεται στην πόλη την Τετάρτη για το θέμα της απομάκρυνσης του ΤΕΙ, να συναντηθούμε την Πέμπτη.

»Φυσικά εμείς το δεχτήκαμε αυτό, αφού πραγματικά προέχει, ειδικά αυτές τις μέρες, το ιδιαίτερα σοβαρό θέμα για το ΤΕΙ που κι εμείς ενώνουμε τη φωνή μας, για να μην εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο απομάκρυνσης! Κάτι που αν γίνει θα είναι καταστροφή, σε πολλά επίπεδα, για την πόλη του Πύργου!
Την Πέμπτη πλέον, με καλή διάθεση, πιστεύω ότι ο Δήμαρχος θα δώσει λύσεις στα προβλήματα του Πανηλειακού μας».


Αν ο δήμος Πύργου στηρίξει (με έργα και όχι μόνο με λόγια) τον Πανηλειακό, τότε είναι πιθανόν ο κ.Ντάβαρης να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην ομάδα.

Να δει λοιπόν ότι δεν είναι μόνος του και μπορεί να στηριχθεί στην πόλη του Πύργου για να οδηγήσει τον Πανηλειακό στην άνοδο στη Β? Εθνική.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα