ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Την Πέμπτη συζητείται η ένστασή του στην Π.Ε./ΕΠΟ!

Η Πειθαρχική Επιτροπή, υπό την προεδρία της Πρωτοδίκη Σοφίας Καβαρινού, θα κληθεί σε πρώτη φάση να αποφανθεί για το κύρος του παιχνιδιού, το οποίο με βάση την ένσταση του Πανηλειακού, διεξήχθη αντικανονικά.
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ εθνική των πρωταθλητών των ΕΠΣ, να ολοκληρώνονται την ερχόμενη Κυριακή, όμως την ερχόμενη Πέμπτη, θα συζητηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού, για αντικανονική διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα, λόγω έλλειψης άδειας τέλεσης αγώνα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, υπό την προεδρία της Πρωτοδίκη Σοφίας Καβαρινού, θα κληθεί σε πρώτη φάση να αποφανθεί για το κύρος του παιχνιδιού, το οποίο με βάση την ένσταση του Πανηλειακού, διεξήχθη αντικανονικά. Εάν γίνει δεκτή η ένσταση, το παιχνίδι θα είναι ανίσχυρο, και υπαίτιος θα κριθεί ο Πανθουριακός, με συνέπεια την απώλεια του αγώνα με τέρματα 3-0. Φινάλε των μπαράζ την Κυριακή με τα βλέμματα στο Ληξούρι…

Όλα τα βλέμματα έχουν πέσει… σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει τρεις ομάδες. Πρόκειται για το παιχνίδι που μπορεί να δώσει άνοδο μόνο στις δύο από αυτές. Και μιλάμε για το παιχνίδι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, ανάμεσα στον τοπικό Παλληξουριακό και τον Α.Π.Σ. Πάτραι. Με νίκη η ομάδα του Ληξουρίου ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική και αφήνει τον Πανηλειακό εκτός. Αντίθετα με ισοπαλία ή νίκη των Πατρινών, μένει εκτός ο Παλληξουριακός.

Το «κρυφό» χαρτί του Πανηλειακού…

και η γιορτή που ετοιμάζει! Ακόμα όμως και να μην έρθουν τα πράγματα όπως τα περιμένει στο Ληξούρι, ο Πανηλειακός κρατά στο χέρι του μια «βόμβα» την οποία για την ώρα κρατούν ασφαλισμένη!!! Έχουν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ», ένα χαρτί στα χέρια τους, ικανό να φέρει τα πάνωκάτω στον όμιλο. Ένα χαρτί το οποίο πολύ δύσκολα θα κουκουλωθεί στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ.

Για αυτό και «παρακαλάνε»… ο Α.Π.Σ. Πάτραι να κόψει βαθμούς από τον Παλληξουριακό την Κυριακή το απόγευμα, ώστε να ηρεμήσουν άπαντες. Γι’ αυτό και στο στρατόπεδο του Πανηλειακού βρίσκονται σε στάση αναμονής, και είναι έτοιμοι να γλεντήσουν την άνοδο το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας με μπάρμπεκιου στη Συντριάδα, αν έρθει η πολυπόθητη άνοδος το βράδυ της Κυριακής

Όλη η επικαιρότητα