Αθλητισμός

Πανηλειακός: Το αφεντικό του Νότου είναι εδώ! (PHOTOS)

panileiakos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ένας ψυχωμένος και «ατσάλινος» Πανηλειακός, μπροστά σε περισσότερους από 2.000 φιλάθλους του, νίκησε χθες με 1-0 την Παναχαϊκή και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Η νίκη για την ομάδα της Ηλείας ήρθε απόλυτα δίκαια και πανηγυρίστηκε έξαλλα απ’ όλους. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, παράγοντες της ομάδας και φυσικά τους φιλάθλους.

Η χθεσινή νίκη, δίνει πολλούς «πόντους» στον Πανηλειακό, όχι μόνο στην βαθμολογία, αλλά και στην ψυχολογία.


Ο αγώνας με μια ματιά

Οι παίκτες του Πανηλειακού μπήκαν πολύ δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό. Πολύ καλά διαβασμένοι, δεν άφησαν σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα τους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο του Πύργου.

Αυτό το πάθος των παικτών του Πανηλειακού, όπως ήταν φυσικό αποσυντόνισε τους αντιπάλους τους, που προσπαθούσαν μόνο με σέντρες και βαθιές μπαλιές να γίνουν επικίνδυνοι.

Ακόμη όμως και όταν πέρναγε η μπάλα από την καταπληκτική «ερυθρόλευκη» άμυνα, ο Πίτκας ήταν εκεί και «καθάριζε».

Φάσεις πολλές ο Πανηλειακός δεν έκανε, αλλά στην καθοριστική φάση του 22ου λεπτού, είδε τον Χαλούλο με εξαιρετικό σουτ να σκοράρει και να ρίχνει στο … καναβάτσο τους «Πατρινούς».

Αυτό το γκολ έφτανε για να έρθει η μεγάλη νίκη και να δείξει σε όλους τους φιλάθλους ότι ο ψυχωμένος Πανηλειακός (όπως ήταν χθες) μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Πανηλειακός (Π. Δημητρίου): Πίτκας, Χαλούλος (80′ Παπαδημητρίου), Αποστολόπουλος, Κοτσώνης, Λίτσος, Γανωτής, Μαρτίνος, Μπιτάνγκ, Σαραμαντάς, Μίλιεβιτς (85′ Δημητρακόπουλος), Μπράβος (73′ Κασνέτση).

Παναχαϊκή (Ν. Παπαδόπουλος): Σταυριανός, Κοκκίνης (70′ Λίτσης), Γκαντιάγκα, Σπίνουλας, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν (79′ Φατιόν), Κιάσσος, Μπόζιτς (57′ Σιτόε), Βασιλαντονώπουλος, Κιάσσος, Κοντογουλίδης.

 Παίξτε live στοίχημα στο διαδίκτυο με τις ελκυστικές αποδόσεις της mybet πατώντας εδώ

 ——————————————-

Οι ενδεκάδες του αγώνα

Πανηλειακός:

Πίτκας, Λίτσος, Χαλούλος, Κοτσώνης,  Μαρτίνος, Μπιτάνγκ, Μπράβος, Γανωτής, Μίλιεβιτς, Αποστολόπουλος, Σαραμαντάς.

Παναχαϊκή:

Σταυριανός, Κοκκίνης, Σπίνουλας, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Κιάσσος, Γκαντιάγκα, Μπόζιτς, Βασιλαντωνοπουλος, Κοντογουλίδης, Ζλάτκοβιτς.

 1′ Εναρξη του αγώνα

5΄Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά

8΄Καλή στιγμή για τον Πανηλειακό με ωραίο συνδυασμό Πιγκλα-Μίλιεβιτς, αλλά ο Σέρβος κόπηκε τελευταία στιγμή.

10′ Κόρνερ για την Παναχαϊκή, έδιωξε η άμυνα του Πανηλειακού.

 15′ Φάουλ για τον Πανηλειακό από αριστερά σε καλό σημείο.

Κεφαλιά από τον Χαλούλο, μπλόκαρε ο Σταυριανός παρότι δεν είχε ισορροπία, καθώς ετοιμαζόταν για έξοδο.

 17′ Φάουλ για την Παναχαϊκή πέρασε ανεκμετάλλευτο.

20′ Γκολ 1-0! Tρομερό γκολ από τον Χαλούλο!

 Το γκολ της αγωνιστικής σημείωσε ο Δ.Χαλούλος , καθώς κοντρόλαρε από διαγώνια θέση στα δεξιά με πλάτη, και γυρνώντας πλάσαρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι.

30′ Σουτ του Κιάσσου για την Παναχαϊκή, η μπάλα κοντράρει σε πόδια αμυνόμενου και καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου Πίτκα που κινήθηκε στην αντίθετη πλεύρα.

41′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή να ισοφαρίσει μετά απο ωραία ατομική ενέργεια του Κιάσσου και πάσα στον Ζλάτκοβιτς ο οποίος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα… πολύ ψηλά

Τελος του πρώτου ημιχρόνου.Ο Πανηλειακός προηγείται 1-0 με το γκολ του Χαλούλου από το 20′

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

55 ‘ Ωραία ενέργεια από του Μίλιεβιτς απ’ τα δεξιά και αφού «έκλεισε» μέσα επιχείρησε σουτ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Σταυριανού

Ολιγόλεπτη ένταση μεταξύ των ποδοσφαριστών..Η σπίθα «άναψε» μεταξύ Σαραμαντά και Μπερτέν και συνεχίστηκε σε δεύτερο μέτωπο μεταξύ και των υπόλοιπων παικτών.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από σέντρα του Κιάσσου ο αμαρκάριστος ,μέσα στην περιοχή, Βαγγελόπουλος έκανε το σουτ άλλά μπλόκαρε ωραία ο Πίτκας στη γωνιά του.

66′ Αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Λίτσης παίρνει τη θέση του Κοκκίνη.

68′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανηλειακό.. Καζνέτσης αντί Μπράβου

72′ Αλλαγή για την Παναχαϊκή.. Στη θέση του Μπερτέν μπαίνει ο Άντονι.

75′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανηλειακό. Στη θέση του Χαλούλου μπαίνει ο Παπαδημητρίου.

79′ Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κιάσσο πέρασε ψηλά άουτ

82′ Ο Πανηλειακός «κλείνει» τις αλλαγές του. Ο Μ. Δημητρακόπουλος μπάνει στη θέση του Μίλιεβιτς

86′ Τρομερή επέμβαση του Πίτκα με τα ακροδάκτυλα επειτά από την κεφαλιά του Γκαντιάγκα μετά την εκτέλεση κόρνερ. Πολύ καλή στιγμή για την Παναχαϊκή που πίεζει για την ισοφάριση

Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων…

Τέλος του αγώνα. Ο Πανηλειακός παίρνει μια πολύ μεγάλη νικη στο Πελοποννησιακό ντέρμπι με αντίπαλο την Παναχαϊκή χάρι στο πανέμορφο γκολ του Χαλούλου στο 20′

Όλη η επικαιρότητα