Αθλητισμός

Πανηλειακός: Το Σάββατο στο Λάτσειο η Γενική Συνέλευση

paniliakosdimarxeio.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, οι άνθρωποι του Πανηλειακού είναι αναγκασμένοι να «τρέξουν» και τα οργανωτικά θέματα του συλλόγου, προκειμένου να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Έτσι το Σάββατο στις 8 μμ στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του Πανηλειακού για τη σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας και της μετατροπής του συλλόγου σε ΠΑΕ, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα η νέα διοίκηση του Πανηλειακού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις υπερκείμενες αρχές του Νομού Ηλείας, αλλά κυρίως στον ανώνυμο φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που από αυτόν αντλεί δύναμη και προχωράει για την υλοποίηση των μεγάλων της στόχων.

Παράλληλα σε μια προσπάθεια να παρακολουθήσουν την συνέλευση όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος, η διοίκηση του Πανηλειακού αποφάσισε να στήσει έξω από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο video wall, προκειμένου να διευκολυνθεί ο φίλαθλος κόσμος και να παρακολουθήσει ζωντανά όσα θα διαδραματίζονται μέσα στη συνέλευση.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν για τον κόσμο του Πανηλειακού, καθώς αμέσως μετά τη συνέλευση θα ακολουθήσει γιορτή στην κεντρική πλατεία της πόλης, έξω από το Δημαρχείο, όπου θα γιορτασθεί η σύσταση της ΠΑΕ και η επιστροφή της ομάδας στην Β Εθνική, καθώς ανοίγεται ουσιαστικά μία νέα σελίδα και αρχίζει η μεγάλη αντεπίθεση.

Όλη η επικαιρότητα