Αθλητισμός

Πανηλειακός: Ξαναφούντωσε το πάθος στις προπονήσεις – 5 ευρώ γενική είσοδος!

14127_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ως μια απαραίτητη κίνηση για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, θεωρείται η προχθεσινή ομιλία του Κώστα Ντάβαρη προς τους παίκτες του Πανηλειακού, αλλά και η λύση της συνεργασίας με τους Κολοβό και Πέτρου.


Ο Κώστας Ντάβαρης με την ομιλία του θέλησε να αφυπνίσει τους παίκτες της ομάδας, που δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, λόγω της ήττας στο Μενίδι, από μια σαφώς κατώτερη ομάδα.


Και φαίνεται πως τα κατάφερε, αφού και χθες υπήρχε πάθος στην προπόνηση της ομάδας και όλοι θέλουν την Κυριακή να οδηγήσουν τον Πανηλειακό στην πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, επί της Γλυφάδας (3 το μεσημέρι στο στάδιο Πύργου).


Νέα αρχή θέλει την Κυριακή


Ο Πανηλειακός την Κυριακή θέλει να ξεκινήσει από την αρχή το πρωτάθλημα και να? ξεχάσει τα πρώτα τρία ματς, και κυρίως τα δυο τελευταία με Ρούβα και Αχαρναϊκό.

Και μπορεί να τα καταφέρει, αφού διαθέτει καλό υλικό και είναι απλά θέμα χρόνου και ψυχολογίας για να πάρει η ομάδα μπρος.

Μην ξεχνάμε πως στον Πανηλειακό έχουν θέσει μόνο έναν στόχο φέτος.

Την άνοδο στην Β? Εθνική. Για να μη χαθεί όμως αυτό το όνειρο, ο Πανηλειακός θέλει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Οπότε μια νίκη επί της Γλυφάδας (είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και επιζητεί επίσης την άνοδο) θα είναι ό,τι καλύτερο τη δεδομένη στιγμή, ιδίως αν συνοδευτεί και από μια καλή εμφάνιση.


Αγώνα δρόμου κάνουν Κατσαρός και Φράγκος για να παίξουν


Για τον αγώνα με τη Γλυφάδα αμφίβολοι είναι οι Φράγκος και Κατσαρός. Οι δύο παίκτες προσπαθούν ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, να τεθούν στη διάθεση του Στέλιου Γιαννακόπουλου και λογικά εξελίξεις θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα (15/11) και αύριο (16/11) ο Πανηλειακός θα προπονηθεί στο στάδιο και την Κυριακή περιμένει την ενίσχυση των φιλάθλων του για να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη, απ? όλες τις απόψεις.

Γενική είσοδος με 5 ευρώ

Η διοίκηση του Πανηλειακού επιδιώκωντας να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμπαράσταση του κόσμου πέτυχε η γενική είσοδος για τον αγώνα με την Γλυφάδα να είναι στα 5 ευρώ έστω κι αν αυτό θα έχει ως παοτέλεσμα να έχει ελάχιστο οικονομικό όφελος!
Η ΕΠΑΕ επέτρεψε στη διοίκηση να ορίσει την τιμή στα 5 ευρώ (όπως είχε ζητηθεί) ορίζωντας όμως ως προϋπόθεση να αποδοθεί κανονικά ο φόρος σαν η τιμή να ήταν στα συνηθη επίπεδα της Football League 2 (κατώτατη τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ).
Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν ήδη σφραγιστεί τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς.

Όλη η επικαιρότητα