ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός – Ξενοφών Κρεστένων 2-1: Πρωταθλητής «χειμώνα»… με ανατροπή

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή «χειμώνα» του 1ου ομίλου της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, πήρε χθες το απόγευμα ο φιλόδοξος Πανηλειακός.
Ακούστε το άρθρο

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή «χειμώνα» του 1ου ομίλου της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, πήρε χθες το απόγευμα ο φιλόδοξος Πανηλειακός του Αν. Τρυφωνόπουλου, κερδίζοντας στο Στ. Πύργου, στο εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου τον Ξενοφώντα Κρεστένων, με σκορ 2 – 1, σε ματς που αφορούσε την 4η αγωνιστική.

Αυτή όταν η δεύτερη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων (είχαν αναμετρηθεί και στο κύπελλο με νικητή και τότε τον Πανηλειακό), με τους δύο χθεσινούς αντιπάλους όμως, να θεωρούνται τα φαβορί του 1ου ομίλου για τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή στην Α1 κατηγορία.

Όλα τα «λεφτά»… το α’ ημίχρονο!

Μόλις στο πρώτη καλή στιγμή για τον Πανηλειακό με τον Τσαγκάρη, όμως η μπάλα κόντραρε. Στο 10’ ωραίο γύρισμα του Έλιοτ στον Μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ του τελευταίου όταν άστοχο. Στο 15’ σουτ με προϋποθέσεις του Θ. Καλαντζή, ελάχιστα άουτ. Ενώ στο 20’ δυνατό βολέ του Τζανέτου, έφυγε σύριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Κουτρουμπή.

Με τον Ξενοφώντα στο 23’ να αγγίζει το γκολ, όταν από σεντρα του Μπακατσέλου ο Β. Διονυσόπουλος εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπετανάκη. Κάτι που έκανε στο επόμενο λεπτό, όταν από σεντρα αυτή τη φορά από δεξιά του Θ. Καλαντζή, ο Διονυσόπουλος αυτή τη φορά ήταν εύστοχος και 0 – 1.

Ένα γκολ που δεν το κρατησε για πολύ ο Ξενοφών, καθως στο 29’ ο Γ. Καλαντζής έσωσε επι της γραμμής τέρματος το σουτ του Έλιοτ, όμως στο 30’ ο Τσαγκάρης πήρε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Θ. Καλαντζή, με τον Τζανέτο να ισοφαρίζει σε 1 – 1. Με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει με ένα καλό σουτ του Μπακατσέλου στο 38’, που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καπετανάκης!

Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε στην επανάληψη!

Στο 2ο ημίχρονο το ματς είχε πολύ λίγες φάσεις, και φάνηκε από την αρχή ότι όποιος σκόραρε πρώτος θα κέρδιζε. Έτσι στο 60’ ένα καλό σουτ του Τζανέτου έφυγε σύριζα άουτ. Για να έρθει στο 68’ το νικητήριο γκολ, όταν ο Κολόκας με μακρινή μπαλιά βρήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας του Ξενοφώντα τον Παν. Τσίγκρηλα, και αυτός μπήκε ωραία και πλάσαρε τον Κουτρουμπή για το 2 – 1. Έναν Κουτρουμπή που στο 84’ αποσόβησε σίγουρο γκολ, όταν έβγαλε εντυπωσιακά σουτ του πρώην συμπαίκτη του Γ. Γαλανόπουλου!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Κωτσάκης, Δημάκης, Μπάλλας, Έλιοτ (91’ Νεοφώτιστος), Τσαγκάρης (75’ Κακόγιαννος), Τζανέτος, Τσίγκρηλας (82’ Μπουρνέλης).

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος (57’ Ηλιόπουλος), Καλαντζής Γ., Κουτσογιαννάκης, Κύτταρης, Μιλοσέσκι, Κωνσταντόπουλος Π., Τσίτσος, Καλαντζής Θ. (λ. τρ. 42’ Κωνσταντόπουλος Θ.), Διονυσόπουλος

Όλη η επικαιρότητα