Γ Εθνική

Πανηλειακός: Ανακοινώνεται άμεσα ο δεξιός αμυντικός

Ακούστε το άρθρο

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, αναμένεται να ανακοινωθεί ο δεξιός αμυντικός που έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πανηλειακού.

Ο παίκτης έχει έρθει ήδη στον Πύργο και προπονείται με την «ερυθρόλευκη» ομάδα! Έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πυργιώτες, αλλά η ανακοίνωση του θα καθυστερήσει λίγο, μιας και σήμερα Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή που έχει καταθέσει για οφειλές εναντίον της πρώην ομάδας του.

Ο παίκτης είναι 24 ετών και αγωνίζεται κυρίως στην δεξιά πλευρά της άμυνας (παίζει και αριστερά). Έχει καταγωγή από γειτονικό νομό και έχει μεγάλη εμπειρία και από την Β’, αλλά και από την Γ’ Εθνική.

Εντωμεταξύ στον Πανηλειακό δοκιμάζεται και ένας νεαρός αμυντικός χαφ, που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και είναι πλέον στο … χέρι του Νίκου Κουρμπανά αν θα αποκτηθεί.

Τέλος σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, αν βρεθεί κάτι καλό στην επίθεση, ο Πανηλειακός θα προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή, αλλά για τη συγκεκριμένη κίνηση στην ομάδα δεν βιάζονται, αφού σαφώς υπάρχει χρόνος.

*** Σε ότι αφορά τα φιλικά, οριστικοποιήθηκε το φιλικό με την Αχαϊκή, που θα γίνει εκτός έδρας, στις 10 Σεπτεμβρίου.

*** Από την ομάδα συνεχίζεται και η διάθεση των διαφημιστικών πινακίδων στο Στάδιο για τους αγώνες της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ πολύ καλά πάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: 150 ευρώ αυτά της “Θύρας “4”, “επισήμων”, που έχουν εκδοθεί σε συγκεκριμένα αριθμό, και με 90 ευρώ τα υπόλοιπα που περιλαμβάνουν και τις Θύρες δεξιά κι αριστερά της “4”, δηλαδή τη Θύρα “3” και τη Θύρα “5“.

Όλη η επικαιρότητα