Γ Εθνική

Πανηλειακός – Άγγελος Διγκόζης : «Είμαι αισιόδοξος, θέλω να επιστρέψουμε στις νίκες …»

Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος για σκληρή δουλειά και αρκετά αισιόδοξος για την πορεία του Πανηλειακού από δω και πέρα, εμφανίστηκε χθες ο Άγγελος Διγκόζης, στην πρώτη του προπόνηση ως προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ο Άγγελος Διγκόζης μας τόνισε ότι η κατάκτηση της 2ης δεύτερης θέσης δεν έχει χαθεί για τον Πανηλειακό, αφού υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς.

Όσον αφορά τους λόγους που τον έφεραν στον Πανηλειακό, ο Άγγελος Διγκόζης μας τόνισε ότι οι παράγοντες της ομάδας τον πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο και του άρεσε η ιδέα που έχουν για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή των «ερυθρολεύκων» :

Για το νέο ξεκίνημα του Πανηλειακού υπό τις οδηγίες του και την έως τώρα βαθμολογική κατάσταση : 

«Καταρχήν υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Αυτή την στιγμή και ενώ έχω δει κάποια παιχνίδια της ομάδας, πρέπει πρώτα να αξιολογήσω το υλικό, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν βαθμολογικές απώλειες απ’ όλους τους αντιπάλους, ελπίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί σε κάθε αγώνα να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Επίσης επειδή πολλοί με ρώτησαν γιατί ήρθα στον Πανηλειακό, ενώ η ομάδα είναι στην μέση της βαθμολογίας, πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην 2η θέση».

Για τους λόγους που τον έφεραν στον Πανηλειακό :

«Ήρθα στον Πανηλειακό και λόγω του γεγονότος ότι οι παράγοντες της ομάδας με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο, μου είπαν αυτό που έχουν στο μυαλό τους για την ομάδα, αλλά και γιατί μου άρεσε αυτή η ιδέα».

Το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα :

«Τώρα αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, θα το δούμε στην πορεία. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας, για να φέρουμε τον Πανηλειακό και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Και για το αν θα ζητήσει μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας :

«Και η Μπαρτσελόνα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο. Έχουμε έξι παιχνίδια έως τον Ιανουάριο, όλοι πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να μην υπάρχει απογοήτευση, δουλειά, υπομονή και προσπάθεια. Και από κει και πέρα θα δούμε».

*** Αγωνιστικά προβλήματα για τον αγώνα με τον Διαγόρα στο στάδιο Πύργου δεν υπάρχουν και φυσικά οι παίκτες του Πανηλειακού στο ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη, θέλουν να κατακτήσουν μια μεγάλη νίκη και να μην υποχωρήσουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Όλη η επικαιρότητα