Γ Εθνική

Πανηλειακός: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Κούτσης – Πρώτη εμφάνιση το Σάββατο κόντρα στην Αχαϊκή

Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον των τοπικών Μ.Μ.Ε. και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανηλειακού θα παρουσιαστεί σήμερα ο Γιώργος Κούτσης ο οποίος στη 1 μ.μ. το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου στον Πύργο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Αντικείμενο της, η ανάλυση του πλάνου του τεχνικού της ομάδας για τη νέα σεζόν και τις πρώτες του σκέψεις από τη στιγμή που ανέλαβε τους ερυθρόλευκους.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, χθες, ενημέρωσαν τα τοπικά ΜΜΕ για την σημερινή συνέντευξη Τύπου με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ενημερώνει τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) στη 1 μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου στον Πύργο, (Κολοκοτρώνη 1) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κούτσης».

Μετά από μια βδομάδα στο τιμόνι της ομάδας, ο ανερχόμενος προπονητής έχει πάρει μια πρώτη ιδέα για το υλικό που έχει στα χέρια του και ήδη κάνει τις πρώτες σκέψεις για το στήσιμο της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Το ερχόμενο Σάββατο μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να δουν αυτές τις σκέψεις αποτυπωμένες στο χορτάρι, αφού οι νταμπλούχοι Ηλείας θα υποδεχθούν στις 6 μ.μ την Αχαϊκή του Αλ. Γαβριλόπουλου στο 5ο φιλικό προετοιμασίας τους και πρώτο από την στιγμή που ανέλαβε ο Κούτσης την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η διοίκηση απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για το εν λόγω ματς αναγράφοντας στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο facebook τα εξής:

«Το πέμπτο – κατά σειρά – φιλικό προετοιμασίας του δίνει ο Πανηλειακός μας το ερχόμενο Σάββατο στις 6 μ.μ. που θα υποδεχθεί την Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου, ομάδα την οποία θα βρει αντιμέτωπη και στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ο πρώτος του Γιώργου Κούτση στον πάγκο των ερυθρόλευκων και καλούμε τον κόσμο να δώσει το «παρών» μιας και η παρουσία είναι ιδιαίτερα σημαντική όσο πορευόμαστε προς την έναρξη του πρωταθλήματος.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ»

Στα υπόλοιπα νέα, μετά την προσθήκη του Γεωργακόπουλου ο οποίος θα προσδώσει ταλέντο και βάθος στο νευραλγικό χώρο του άξονα, το επερχόμενο φιλικό μπορεί να είναι καθοριστικό για την περαιτέρω ή όχι μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αφού από την απόδοση των παικτών και του συνόλου γενικότερα, ο προπονητής θα δει αν χρειάζεται κάποια άλλη προσθήκη και σε ποια θέση.

Όλη η επικαιρότητα