ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Άτυχος ο Παπαπέτρου, εκτός αγώνων για 5-6 μήνες

Ακούστε το άρθρο

Δυστυχώς οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Παπαπέτρου επιβεβαιώθηκαν, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός μπακ έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου 5- 6 μήνες.

Να σημειώσουμε ότι ο Παπαπέτρου τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση και αμέσως έκανε μαγνητική που έδειξε το σοβαρό μέγεθος της ζημιάς.

Φυσικά όλοι στον Πανηλειακό εύχονται ο νεαρός παίκτης να επιστρέψει πιο γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους και σιδερένιος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Τώρα όσον αφορά τον πρώτο αγώνα με τον Ξενοφώντα για τα πλει οφ ανόδου (Κυριακή 6.30 στο δημ. στάδιο Πύργου), ο Σπύρος Αντωνόπουλος, που επιστρέφει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, μας τόνισε χαρακτηριστικά :

«Θα είναι σίγουρα ένας πολύ δυνατός και δύσκολος αγώνας για μας και συνάμα κρίσιμος. Άλλωστε πάντα τέτοιοι αγώνες έχουν πολλές ιδιαιτερότητες και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη για να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε νικηφόρα αυτή την σειρά αγώνων. Και φυσικά καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών στον αγώνα της Κυριακής και να είναι δίπλα μας βοηθώντας μας να φτάσουμε στη νίκη».

Πέρα από τον Παπαπέτρου, για τον οποίο έχει τελειώσει η φετινή χρονιά, αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Ξενοφώντα είναι οι Μπεγλεκτσής και Χατζηαράπης, η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί από τον Σπύρο Αντωνόπουλο, κυριολεκτικά την τελευταία ώρα.

Όλη η επικαιρότητα