Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (12.45) : Ντεμπούτο Διγκόζη με τη νίκη να είναι μονόδρομος

Ακούστε το άρθρο

Με τον Άγγελο Διγκόζη για πρώτη φορά στον πάγκο του και την ανάγκη για την επιστροφή στις νίκες μετά από ένα μήνα να είναι επιτακτική, ο Πανηλειακός υποδέχεται σήμερα στις 12.45 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Πύργου «Χ. Βιλαέτης» τον Διαγόρα Ρόδου στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν χάσει πάρα πολύ έδαφος μετά και τα τελευταία συνεχή αποτελέσματα και σήμερα κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος ξεκίνησε με βλέψεις πρωταθλητισμού τη σεζόν αλλά μέχρι στιγμής απογοητεύει θέλει πάση θυσία το τρίτο τρίποντο για φέτος, αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα ζορίσουν αρκετά.

Ο Άγγελος Διγκόζης στο πρώτο του αυτό ματς στο τιμόνι του συλλόγου έχει ζητήσει πειθαρχία και σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του, δείχνοντας να ξέρει πράγματα και καταστάσεις που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Στα αγωνιστικά, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Μπάρκα, ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Παναγόπουλου ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην κήλη, πράγμα που σημαίνει πως οι μοναδικοί διαθέσιμοι επιθετικοί είναι ο Μπαρμπαρούσης και ο Π. Τσίγκρηλας.

Όπως και να έχει πάντως, η νίκη είναι επιτακτική σε αυτή τη αναμέτρηση και η διοίκηση της ομάδας ζητά και την στήριξη του κόσμου παρά την «περίεργη» ώρα σε αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται.

Όλη η επικαιρότητα