Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Στόχος η νίκη αλλά και ένας ιερός σκοπός!

Όλες οι εισπράξεις του σημερινού αγώνα
υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ…

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο για το αγωνιστικό όσο και για τον σκοπό που αποφάσισε να υπηρετήσει δίνει σήμερα στις 4 μ.μ. ο Πανηλειακός που για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου θα φιλοξενήσει στο «Χ. Βιλάετης» τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Οι ερυθρόλευκοι που τρέχουν ένα αήττητο σερί τριών αγώνων ψάχνουν σήμερα την πρώτη τους νίκη στον Πύργου που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά αλλά παράλληλα με την απόφαση τους να διαθέσουν όλες τις εισπράξεις από τα εισιτήρια για την ενίσχυση του Παναγιώτη – Ραφαήλ προκειμένου να καταφέρει να μεταβεί το παιδί στην Αμερική, ώστε να του χορηγηθεί το γονιδιακό φάρμακο ZOLGENSMA και να κατανικήσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δίνουν έναν τόνο ανθρωπιάς στο σημερινό ματς, ευελπιστώντας πως  ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα, τόσο για να στηρίξει την ομάδα, όσο και για να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα χρήματα είναι εφικτό.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Λούσκος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πρέντι που είναι τιμωρημένος, ενώ όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, συνυπολογίζοντας και τον Λίλα.

Σύσσωμη η ομάδα στην εκδήλωση
για τον Παναγιώτη – Ραφάηλ

Στην εκδήλωση στήριξης για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, που διοργάνωσαν από κοινού οι επιχειρήσεις του Πύργου, Parea Café και Εστιατόριο Πιπερίτσα, έδωσε την περασμένη Παρασκευή το «παρών» σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού, συμμετέχοντας και ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο μία ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία που έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες στην πόλη με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας της οικογένειας του μικρού, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να ταξιδέψει στις Η.Π.Α. για να του χορηγηθεί το απαραίτητο γονιδιακό φάρμακο.

Όλη η επικαιρότητα