ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Δικός του και ο έμπειρος Π. Κωτσάκης

Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη του φετινή μεταγραφή , η οποία είναι και  αυτή ηχηρή, ανακοίνωσε χθες βράδυ ο  Πανηλειακός  της νέας εποχής! Έτσι  λοιπόν  το «φλερτ»  των τελευταίων ημερών έλαβε τέλος , και ο αμυντικός «ογκόλιθος» Παναγιώτης Κωτσάκης, είναι και επίσημα  παίκτης του Πανηλειακού !  Ο έμπειρος κεντρικός  αμυντικός  την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε  στον Αλφειό Επιταλίου .

Ποιος  είναι  ο Πάνος  Κωτσάκης;

Ο Παναγιώτης Κωτσάκης , είναι ένας δυναμικός κεντρικός αμυντικός, που πολλά χρόνια τώρα παίζει σε δυνατές ομάδες της Α1 Κατηγορίας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αλφειό του Κώστα Μπακάλη, που είχε την 4η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ τα προηγούμενα 4 χρόνια ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο δυνατό Ενιπέα Λαντζοΐου, φτάνοντας με την ομάδα του μια «ανάσα» από τη Γ΄ εθνική. Ο 28χρονος Πυργιώτης κεντρικός αμυντικός,  θα φορέσει τα ερυθρόλευκα για πρώτη φορά στην πολύχρονη καριέρα του  τη νέα σεζόν,  και θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανηλειακού να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική. Ο Κωτσάκης έχει αγωνιστεί επίσης για δύο χρόνια στον Κένταυρο Μαγούλας, που τη μια σεζόν είχε τερματίσει στην 3η θέση και ακόμα πιο παλιά στον Πέλοπα Πύργου, στη Θύελλα Πύργου αλλά και στον Ολυμπιακό Λαμπετίου τη χρονιά που ανέβηκε στην Α1. Μια καλή μεταγραφική κίνηση για τον Πανηλειακό καθώς ο 28χρονος ποδοσφαιριστής συγκαταλέγεται στους καλύτερους στόπερ της κατηγορίας. Αξίζει να σημειώσουμε πως τον συγκεκριμένο παίκτη γνωρίζει καλά ο νέος τεχνικός διευθυντής του Πανηλειακού Λάκης Αθανασόπουλος, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο Λαντζόι με ιδιαίτερη επιτυχία!

Συνεχίζει  και ο  Μπάλλας!

Ο 17  χρόνος Λάμπης Μπάλλας , και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης , θα συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα» του Πανηλειακού. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 5 ετών στην ακαδημία του Αίολου Πύργου και έμεινε εκεί μέχρι τα 14, οπότε και πρόπερσι μεταγράφηκε στη Δόξα Ελαιώνα (Α2′ Ηλείας) αγωνιζόμενος σε 16 ματς και πετυχαίνοντας 5 γκολ. Πρόπερσι αγωνίστηκε στην ομάδα του χωριού του, τον Κεραυνό Χειμαδιού (Β’ Ηλείας), όπου αγωνίστηκε συνολικά 30 φορές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και play-offs, σημειώνοντας 34 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Το καλοκαίρι του 2018  ο νεαρός επιθετικός έκανε το βήμα παραπάνω μεταπηδώντας στον Α.Ο. Μακρισίων και στο πρωτάθλημα της Α1′ Ηλείας, καταγράφοντας 14 συμμετοχές και 2 γκολ εως τον Ιανουάριο του 2019 που πήγε στον Πανηλειακό!

 

Όλη η επικαιρότητα