Γ Εθνική

Πανηλειακός: Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το ροστερ

Ο Πανηλειακός έχει ολοκληρώσει σχεδόν κατά 95% την μεταγραφική του ενίσχυση και απομένουν να γίνουν ελάχιστες κινήσεις πλέον, προκειμένου να δυναμώσει ακόμη περισσότερο.

Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, κύριος στόχος του Νίκου Κουρμπανά και της διοίκησης της ομάδας είναι να αποκτηθεί ένας καλός δεξιός αμυντικός και από κει και πέρα αν βρεθεί και ένας καλός επιθετικός, θα γίνει μια ακόμη κίνηση.

Για την θέση δεξιά στην άμυνα, έχει δημοσιευτεί σε κάποια site – χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί από την ομάδα – το όνομα του Πέτρου Λεβέντη, του 24χρονου αμυντικού που αγωνιζόταν στην Καλλιθέα.

Ο Λεβέντης αγωνίστηκε στην αθηναϊκή ομάδα για 3,5 χρόνια, καταγράφοντας 97 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επίσης στην ομάδα δοκιμάζεται και ένας μεσοαμυντικός, που αν ικανοποιήσει, ενδέχεται να αποκτηθεί.

Η λαχειοφόρος που χαρίζει ένα Nissan Micra!

Από τον Α.Ο. Πανηλειακός διατίθενται καθημερινά σε κυκλοφορία οι λαχνοί της μεγάλης λαχειοφόρου που διοργανώνει για τους φίλους του στην χαμηλή τιμή του ενός ευρώ μόνο, ο κάθε λαχνός, με έπαθλο ένα ολοκαίνουργιο αμάξι Nissan Micra 1000cc σε συνεργασία με την Nissan Τσιώρης.

“Αναζητήστε τους τυχερούς λαχνούς σε διάφορα σημεία του Νομού τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς, αλλά και από τα γραφεία της ομάδας! Πάρε και εσύ μέρος στην κλήρωση της χρονιάς και ενα Nissan Micra σε περιμένει!”, αναφέρει το κάλεσμα του σωματείου, με την κίνηση να πηγαίνει πολύ καλά ως τώρα, κατά τις πληροφορίες μας.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου, με τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού λαχείου.

Όλη η επικαιρότητα