Γ Εθνική

Πανηλειακός: Έγινε η πρώτη συνάντηση «Πυρσού» – Κουρμπανά!

Πύργο… πάτησε χθες το μεσημέρι ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, Νίκος Κουρμπανάς ο οποίος ανέλαβε και επισήμως τα νέα του καθήκοντα ως προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ο Κορίνθιος κόουτς, ο οποίος μετά την παρακολούθηση της σχολής προπονητών UEFA Pro που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα στη Ρόδο, είναι πλέον έτοιμος να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του και δεν είναι άλλη από το να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τους Πρωταθλητές Ηλείας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τον Κουρμπανά υποδέχθηκαν χθες άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας και χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος πραγματοποίησαν και την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στην οποία τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν κυρίως τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος όπως είναι λογικό πλέον θα «εντείνει» ρυθμούς.

Ήδη μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι κοντά σε συμφωνία τουλάχιστον με τον κεντρικό αμυντικό που έψαχναν και ο οποίος θα πλαισιώσει τους Κολόκα και Μπουρνέλη και αν δεν είχαν να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, ο «εκλεκτός» ίσως και να είχε ήδη ανακοινωθεί.

Οι επόμενες μέρες πάντως όπως και να έχει, θα έχουν πολύ… ψωμί για τον Πανηλειακό καθώς όσο οδεύουμε προς την έναρξη της προετοιμασίας, λογικό και επόμενο είναι ο προπονητής της ομάδας να θέλει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο το ρόστερ του για να δουλέψει ο ίδιος όπως θέλει.

Όλη η επικαιρότητα