Γ Εθνική

Πανηλειακός: «Έκλεισε» τον 16χρονο Λάμπη Μπάλλα

Ακούστε το άρθρο

Σε μια μεγάλη αγωνιστική «επένδυση» προχώρησε ο Πανηλειακός που συμφώνησε με τα Μακρίσια για την απόκτηση του νεαρού Λάμπη Μπάλλα.

Ο Λάμπης Μπάλλας είναι μόλις 16 ετών και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ηλειακού ποδοσφαίρου.

Μπορεί να παίξει και ως μεσοεπιθετικός, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης και είναι παίκτης που μπορεί και να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ, και δίκαια αποτελεί για τους ιθύνοντες του Πανηλειακού μια επένδυση για το μέλλον.

Ο νεαρός παίκτης να σημειωθεί ότι είναι γιος του πρώην παίκτη του Κεραυνού Χειμαδιού Βασίλη Μπάλλα.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του αναμένεται να γίνει ίσως και σήμερα, ενώ τον νεαρό Μπάλλα είχε παρακολουθήσει ο Κώστας Λούσκος και αποκτήθηκε μετά την θετική εισήγηση του  Άγγελου Διγκόζη που θέλει να δουλεύει με νέους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Τώρα όσον αφορά την περεταίρω ενίσχυση του Πανηλειακού, θα αποκτηθεί σίγουρα ένα αμυντικό χαφ (υπάρχουν δυο υποψήφιοι αυτή την στιγμή), ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει η απόκτηση του Νικολακόπουλου.

Εντωμεταξύ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη στο Τραγανό, ο Άγγελος Διγκόζης περιμένει από τους παίκτες του να παίξουν με δύναμη και πάθος και να πετύχουν μια μεγάλη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσουν με το … δεξί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2019.

Όλη η επικαιρότητα