Γ Εθνική

Πανηλειακός: Έμεινε και ο Μπουρνέλης, ανακοίνωσε Μπαβέλη

Ακούστε το άρθρο

• Την ερχόμενη Τετάρτη με Διαβολίτσι το δεύτερο τεστ

Με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο θωράκισε την αμυντική του γραμμή ο Πανηλειακός που χθες ανανέωσε την συνεργασία του με τον Στάθη Μπουρνέλη (φωτο) ενώ ανακοίνωσε και τυπικά την μεταγραφή του Ανδρέα Μπαβέλη.

Με δεδομένο μάλιστα, πως για το κέντρο της άμυνας έχει αποκτηθεί ήδη ο Κύτταρης και επέστρεψε ο Δ. Τσίγκρηλας, οι ερυθρόλευκοι πλέον στην κομβική αυτή θέση έχουν τέσσερις πέρα για πέρα αξιόπιστες επιλογές που συνδυάζουν ταλέντο και εμπειρία.

Ο Μπουρνέλης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περασμένης σεζόν καθώς στις 2 Δεκεμβρίου, στο ματς με τον Παλληνιακό στον Πύργο, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και υποβλήθηκε σε εγχείριση, βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος και με το πάθος που τον διακρίνει να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας του Πανηλειακού. Ο 24χρονος στόπερ πριν τραυμτιστεί πρόλαβε να καταγράψει 9 συμμετοχές, 8 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 1 στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Ο Μπαβέλης, όπως σας είχαμε ενημερώσει και την περασμένη Πέμπτη, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό με τη Ζάκυνθο και ο Κ. Λούσκος εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Άρη και του Ηρακλή, αγωνίστηκε στις ομάδες Κ-17 και Κ-19 του Αγροτικού Αστέρα προτού μετακομίσει στην Ισπανία και την C.F. Montañesa (με έδρα την Βαρκελώνη) αγωνιζόμενος στην Δ’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Τον Ιανουάριο του 2019, ο Μακεδόνας αμυντικός επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη και στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων συνεχίζουν τις προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό τις ερχόμενες ημέρες αναμένονται στον Πύργο τρεις νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές για να περάσουν από το μικροσκόπιο του Κώστα Λούσκου ενώ την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί και η άφιξη δυο μεσοεπιθετικών, ενός Βραζιλιάνου και ενός Ολλανδού.

Ο Πανηλειακός, τέλος, την ερχόμενη Τετάρτη, θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του αφού θα αντιμετωπίσει στη Μεσσηνία τον περσινό πρωταθλητή, ΑΟ Διαβολιτσίου που αναμένεται να τον βρει αντίπαλο και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Yπεύθυνη Μάρκετινγκ η Ηρώ Ρήγα

Η Διοίκηση και η Επιτροπή Αναγέννησης του Α.Ο. Πανηλειακός, πιστή στην εφαρμογή του πλάνου της για αναδόμηση και οργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, ανακοινώνει ότι Υπεύθυνη του τμήματος Μάρκετινγκ της ομάδας αναλαμβάνει η Ηρώ Ρήγα και της εύχεται καλή επιτυχία στο νέο της έργο.

Όλη η επικαιρότητα