Ηλεία Ποδόσφαιρο

Πανηλειακός: Εποχή Ντάβαρη ξανά!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο σφραγίστηκε η επιστροφή του Κώστα Ντάβαρη μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στα διοικητικά του Πανηλειακού έπειτα από την Γενική Συνέλευση των ερυθρόλευκων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προπονητών του Δημοτικού Σταδίου Πύργου..

Η χθεσινή Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε παρουσία 50 περίπου ατόμων, μεταξύ των οποίων και 30 μελών από 38 συνολικά που – όπως έγινε γνωστό – έχει εγγεγραμμένα η ομάδα και ως εκ τούτου υπήρξε απαρτία.

Πρόεδρος της Γ.Σ. εκλέχθηκε ο Νίκος Χηνόπουλος και γραμματέας ο Γιάννης Γεωργουλόπουλος, παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου Ελπίδας Αγγελή.

Διοικητικός
και Οικονομικός απολογισμός

Στην αρχή της διαδικασίας, έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου από τον πρώην Αντιπρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Νικολούλια ο οποίος τόνισε πως  τα έσοδα του  Πανηλειακού πέρσι ανήλθαν στα 44.500 ευρώ και τα έξοδα στα 46.340 ευρώ, με το έλλειμμα των περίπου 1800 να καλύπτεται από μέλη της διοίκησης και φίλους του συλλόγου. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Θοδωρής Βαγγόπουλος, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της Ακαδημίας τονίζοντας πως σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η ομάδα, τα τμήματα υποδομής θα συνεχίσουν να λειτουργούν όσο πιο υποδειγματικά γίνεται.

Η πλευρά Μιλοσέσκι

Το «παρών» στη Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι με τον νομικό σύμβουλο της πλευράς του, Νίκο Παναγόπουλο ο οποίος και ζήτησε την  ζήτησε την συγκατάθεση της Γ.Σ. προκειμένου να παρουσιάσει διεξοδικά την δική τους πρόταση από τις 5 Ιουλίου και μετά, ύστερα από τη διεξαγωγή νέας συνέλευσης.

Ο Νίκος Χηνόπουλος ξεκαθάρισε πως οι υποψηφιότητες έπρεπε να είχαν υποβληθεί μέχρι την περασμένη Παρασκευή όταν και έληγε η προθεσμία για να λάβει την απάντηση πως τόσο ο Μιλοσέσκι όσο οι «συμπαίκτες» του δεν μπορούσαν να δηλώσουν υποψηφιότητα καθώς δεν είναι μέλη των ερυθρόλευκων ζητώντας ως εκ τούτου να ακουστεί επιγραμματικά η πρόταση τους και στην επόμενη Γ.Σ. να διεκδικήσουν την ψήφο των μελών που θα συντάσσονταν με αυτή.

Τα μέλη της Γ.Σ., εκτός ημερήσιας διάταξης, έδωσαν κατά πλειοψηφία το δικαίωμα στον Μιλοσέσκι να καταθέσει την πρότασή του για την ομάδα, ο οποίος τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και κανένας άλλος από την ομάδα του δεν έχει όφελος από τον Πανηλειακό και το μόνο που θέλει είναι με τον τρόπο του και τις γνωριμίες του να βοηθήσει στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα έχοντας όραμα για την επόμενη τριετία, με διαδοχικές ανόδους και την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχοντας εξασφαλίσει κάποια χρήματα και συγκεκριμένα 50 χιλιάδες ευρώ για το ξεκίνημα και συμφωνία με 4 μεγάλος χορηγούς.

Πρόσθεσε δε, πως καθένας που βρέθηκε χθες στην αίθουσα θέλει να βοηθήσει τον Πανηλειακό, όπως το έπραξε και ο ίδιος είτε ως φίλαθλος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είτε ως ποδοσφαιριστής του Ξενοφώντα Κρεστενων το 2017, στο τότε ματς μεταξύ των δυο ομάδων, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να πάρουν την άνοδο για την Γ’ Εθνική.

Αντιδράσεις
από Μώρο, Αθανασόπουλο

Σε αυτό το σημείο αντέδρασε έντονα ο Γιώργος Μώρος όμως τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα και τον λόγο πήρε ο Λάκης Αθανασόπουλος ο οποίος τόνισε πως όποια διοίκηση και αν αναλάβει, πρέπει να έχει στόχους ανόδου, Κυπέλλου και του να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα ο Πανηλειακός, άρα η πρόταση Μιλοσέσκι δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο, προτρέποντας να βγει άμεσα διοίκηση και όποιος το επιθυμεί εξωδιοικητικά, να βοηθήσει την ομάδα.

Η εκλογική διαδικασία
και το απόλυτο Ντάβαρη

Ακολούθησαν οι εκλογές με Εφορευτική Επιτροπή τους Γιάννη Παναγιωτακόπουλο, Γιώργο Μώρο και επτά υποψηφίους για το Δ.Σ.

Από τα 35 μέλη συνολικά μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν τα 25 με τον Κώστα Ντάβαρη να εκλέγεται πρώτος με το απόλυτο των 25 ψήφων και τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

Κώστας Ντάβαρης 25 ψήφοι

Σοφία Κατσιροπούλου 15 ψήφοι

Νίκος – Θωμάς Ζάχος 14 ψήφοι

Γιώργος Λαμπρόπουλος 11 ψήφοι

Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος 10 ψήφοι

—————————————————–

Γιάννης Δημήτρουλας 9 ψήφοι

Παναγιώτης Παυλόπουλος 8 ψήφοι

Έγκυρα: 25

Λευκά: 0

Άκυρά: 0

Οι πέντε πρώτοι, οι οποίοι προσεχώς θα συνεδριάσουν προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα αποτελούν το νέο Δ.Σ. του Πανηλειακού, με τους Δημήτρουλα και Παυλόπουλο να αποτελούν το πρώτο και το δεύτερο αναπληρωματικό μέλος αντίστοιχα.

Όλη η επικαιρότητα