Γ Εθνική

Πανηλειακός: Οι επόμενες κινήσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο ιδανικός επίλογος μιας επιτυχημένης χρονιάς, η οποία συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος που ισοδυναμούσε με την άνοδο στη Γ’ Εθνική, γράφτηκε την περασμένη Κυριακή στο Τραγανό για τον Πανηλειακό.

Οι ερυθρόλευκοι με μια πειστική εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησαν με τα γκολ του Σωτηρόπουλου με 3-0 επί της Νίκης και άφησαν πίσω τους την φετινή κακή αλλά αναγκαστική παρένθεση της συμμετοχής του συλλόγου στην Α1 τοπική κατηγορία.

Οι πανηγυρισμοί που εκτός από το γήπεδο είχαν και ως επίκεντρο το Δημαρχείο του Πύργου σταδιακά έχουν αρχίσει να κοπάζουν και άπαντες – πλην των ποδοσφαιριστών για τους οποίους προέχει η ξεκούραση – έχουν αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη χρονιά που θα βρει την ομάδα ξανά στις εθνικές κατηγορίες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι η ακόμα καλύτερη διοικητική οργάνωση και η αν είναι δυνατόν η προσέλκυση νέων επιχειρηματιών άρα και πόρων που θα οχυρώσουν ακόμα καλύτερα την ομάδα, ενώ όσο περνά ο καιρός θα αρχίσουν να παίρνονται και οι πρώτες αποφάσεις αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Βραχυπρόθεσμα, η πρώτη κίνηση των διοικούντων είναι το αποψινό συμβούλιο στο οποίο θα γίνει απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και μια πρώτη κουβέντα για τις μελλοντικές κινήσεις.

Ένα από τα ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι είναι και αυτό του τεχνικού. Η συμφωνία μεταξύ διοίκησης και Σπύρου Αντωνόπουλου από το περασμένο καλοκαίρι προβλέπει διετή συνεργασία ωστόσο ακόμα και έτσι, πρέπει να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών προκειμένου να αναλυθεί το πλάνο που υπάρχει και να αποδειχτεί στην πράξη αν όντως αυτή η συνεργασία μπορεί να συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κοντολογίς πάντως, θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Γαστουναίος τεχνικός δεν συνεχίσει στον πάγκο των νταμπλούχων Ηλείας.

Για να επιστρέψουμε για λίγο πάντως στα των επινικίων, η πρόθεση που υπάρχει είναι να στηθεί μια μικρή εκδήλωση, όχι θεωρώντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ως τόσο μεγάλη επιτυχία αλλά ως μια ανταμοιβή των κόπων όλης της σεζόν αλλά και για να μην κλείσει απότομα η χρονιά.

Οι σκέψεις που υπήρχαν ήταν για ένα φιλικό με ομάδα ανώτερης κατηγορίας ή ακόμα και για ένα δίτερμα με αντίπαλο μεικτή ομάδα ποδοσφαιριστών από την Ηλεία, ωστόσο το αν θα γίνει κάτι και το τι θα είναι αυτό θα συζητηθεί επίσης απόψε.

Τέλος, και όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιήσουν ακόμα μια με δυο προπονήσεις και μετά θα αφεθούν ελεύθεροι για διακοπές.

Όλη η επικαιρότητα