Γ Εθνική

Πανηλειακός: Φιλικό την Κυριακή στα Βραχνεΐκα

Ακούστε το άρθρο

Παρότι το σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό του Διονύση Πλαστουργού είναι ακόμη έντονο στους «ερυθρόλευκους», εντούτοις στην ομάδα προσπαθούν να συνέρθουν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την έναρξη της Γ’ Εθνικής.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό ματς, αυτή την φορά στην Πάτρα με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων

Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων με ώρα έναρξης στις 5.00 το απόγευμα και σίγουρα ο Γιώργος Κούτσης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του, για να δει την αγωνιστική συμπεριφορά τους και σε γήπεδο με συνθετικό χορτοτάπητα (όπως είναι αυτό στα

Με τον τεχνικό  να περιμένει να βγάλει κάποια ακόμα συμπεράσματα από την πορεία της προετοιμασίας, καθώς επίσης να δει (όπως είναι αυτό στα Βραχνεΐκα).

Η ατυχία του Νικολόπουλου

Στο μεταξύ, πλήγμα αποτελεί η συνεχιζόμενη απουσία λόγω τραυματισμών, του αριστερού ακραίου μπακ – χαφ Ντίνου Νικολόπουλου.

Ο παίκτης που επέστρεψε στην ομάδα στις θερινές μεταγραφές και επιδιώκει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, είναι παρά πολύ άτυχος αφού υπέστη υποτροπή και πλέον κάνει θεραπείες για να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμους.

Όλη η επικαιρότητα