Αθλητισμός Γ Εθνική Ποδόσφαιρο

Πανηλειακός: «Η Κυριακή είναι μέρα γιορτής!»

Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο του φετινό παιχνίδι δίνει αύριο ο Πανηλειακός ο οποίος θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. τον ΠΑΟΒ για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η συγκυρία και η βαθμολογική θέση της Βάρδας φέρνουν στο επίκεντρο τους ερυθρόλευκους οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική εξασφάλισαν και μαθηματικά την τρίτη θέση, όμως πιθανότατα δεν μπορούν να το «χαρούν» όσο θα ήθελαν και αυτό γιατί από το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα θα κριθεί αν μια άλλη ομάδα της Ηλείας θα υποβιβαστεί ή θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Πανηλειακός πάντως και δια στόματος του τεχνικού του Γ. Κούτση ξεκαθάρισε ότι η ιστορία και η φανέλα του δεν του επιτρέπει να κάνει «δώρα» όπως δεν έκανε σε κανέναν φέτος.

Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα, με χθεσινή ανακοίνωση της, κάλεσε τον κόσμο για τελευταία φορά στο γήπεδο, χαρακτηρίζοντας το αυριανό παιχνίδι γιορτή, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ένα μίνι απολογισμό της σεζόν προτρέποντας τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το τεχνικό τιμ για την πορεία τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

 

 

«Η Κυριακή είναι μέρα γιορτής!

Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή σεζόν πρέπει όλοι να δώσουμε το «παρών» για να χειροκροτήσουμε τους παίκτες και τον προπονητή μας που έκλεισαν μια χρονιά κάνοντας αυτό που θέλει κάθε Πανηλειακός.
Μια ομάδα ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι.
Μια ομάδα με πολλούς γηγενείς παίκτες από την Ηλεία και τον Πύργο.
Μια ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες μας που έπαιξαν στη Γ εθνική μόλις στα 15 χρόνια τους.
Μια ομάδα με παίχτες εκτός Ηλείας που αγάπησαν τον Πανηλειακό και τη φανέλα του.
Μια ομάδα που έβαλε το κεφάλι χαμηλά και δούλεψε όλη αυτή τη χρονιά σκληρά για να καταταχθεί στην άκρως τιμητική τρίτη θέση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας σε εθνική κατηγορία.
Αυτή την ομάδα και αυτόν τον προπονητή και το τεχνικό team χειροκροτούμε την Κυριακή!
Να είστε όλοι εκεί!
Θύρες 1-3-4-5
Θύρα 7 Φιλοξενούμενοι»

Στα αγωνιστικά, απών και από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς θα είναι ο Γ. Μπουρλάκης.

Όλη η επικαιρότητα