Γ Εθνική

Πανηλειακός Οι πρώτες μεταγραφές – «Γεμίζει» με ταλέντο το ρόστερ του!

Ακούστε το άρθρο

Ήταν να μην πάρει … φόρα ο Πανηλειακός. Τώρα που πήρε ποιος τον σταματά!

Μετά τις 6 ανανεώσεις της Κυριακής, χθες η «ερυθρόλευκη» ομάδα ανακοίνωσε τις δυο πρώτες μεταγραφές της,  αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τρεις νεαρούς παίκτες.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους Διονύση Καταβάτη και Ραφαήλ Καρακίτσο, ενώ ανανέωσε με τους Γιώργο Γιαννακόπουλο, Αλμπέρτο Πρέντι και Δημοσθένη Γεωργίου. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των μεταγραφών και των ανανεώσεων από τον Πανηλειακό.

Οι ανανεώσεις

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και με την νέα γενιά του συλλόγου αφού με τα ερυθρόλευκα συνεχίζουν και οι Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αλμπέρτο Πρέντι και Δημοσθένης Γεωργίου. Θυμίζουμε ότι οι δύο τελευταίοι, τον περασμένο Ιούνιο στέφθηκαν Πρωταθλητές Παίδων με την φανέλα της ομάδας μας. Τους ευχόμαστε υγεία, καλή σεζόν και να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους με τον Πανηλειακό”.

Η απόκτηση του Διονύση Καταβάτη

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Διονύση Καταβάτη. Ο 22χρονος (7/8/1996) Κερκυραίος μεσοεπιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Κρόνο Αργυράδων, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, και στην συνέχεια λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων μετακόμισε στην Πάτρα, όπου και εντάχθηκε στον Φαραϊκό.  Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Ηλεία με τα χρώματα της Δόξας Ν. Μανολάδας ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Προαστείου. Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα”.

Η απόκτηση του Ραφαήλ Καρακίτσου

“O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ραφαήλ Καρακίτσου. Ο 19χρονος (1/8/2000) Ηλείος γκολκίπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της ομάδας μας αποτελώντας παράλληλα αναπόσπαστο μέλος των Μικτών Ηλείας. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον απέκτησε και για μια διετία υπήρξε βασικός με τις ομάδες Κ15 και Κ17 του συλλόγου ενώ κλήθηκε και στην Προεθνική Παίδων. Ακολούθησε ο Λεβαδειακός με τον οποίο ήταν επίσης βασικός στην ομάδα Νέων ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο. Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας”.

Όλη η επικαιρότητα