Γ Εθνική

Πανηλειακός: Κάτι καλό ετοιμάζεται…

Ακούστε το άρθρο

Κάθε μέρα οι προπονήσεις του Πανηλειακού γίνονται όλο και πιο κουραστικές, με το Νίκο Κουρμπανά και τους συνεργάτες του να δουλεύουν κυρίως πάνω στην φυσική κατάσταση.

Οι συνθήκες προετοιμασίας είναι πολύ καλές, αφού άλλωστε λίγες ομάδες έχουν εγκαταστάσεις σαν και αυτές της Συντριάδας, με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ καλή δουλειά, σε όλους τους τομείς.

Φυσικά περισσότερα για την δουλειά που γίνεται στον Πανηλειακό θα γνωρίζουμε μετά τα πρώτα φιλικά της ομάδας, όπου και μέσα στο γήπεδο θα φανερωθεί τι κτίζεται για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τώρα όσον αφορά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, πέρα από τον δεξιό μπακ που προπονείται ήδη με την ομάδα, πολύ καλά στοιχεία δείχνει και ο νεαρός αμυντικός χαφ που προπονείται με τους «ερυθρόλευκους» και είναι πιθανό να αποκτηθεί.

Τέλος σε ότι αφορά την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, στον Πανηλειακό εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις. Λογικά θα γίνει μια ακόμη  κίνηση αλλά είναι πιθανό να αργήσει αυτή και ανάλογα με το τι θα δει ο Νίκος Κουρμπανάς στα πρώτα φιλικά της ομάδας του.

Όλη η επικαιρότητα