Πανηλειακός: Κυριακή κοντή γιορτή!

  • Σήμερα στις 3 μ.μ. στην αίθουσα Προπονητών στο Δημ. Στάδιο Πύργου και όχι στην ΠΕΔ τελικά η κρίσιμη ΓΣ των ερυθρόλευκων

  • Ανοίγουν τα χαρτιά τους Ντάβαρης – Μιλοσέσκι, περιμένουν στο… ακουστικό τους Μπάδας – Μπακοβασίλης

Με τεράστιο ενδιαφέρον για ένα ακόμα καλοκαίρι, αναμένεται η σημερινή Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού που θα διεξαχθεί στις 3 μ.μ. στο κτίριο της ΠΕΔ στον Πύργο με βασικό θέμα της τι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα μετά τον υποβιβασμό της από την Γ’ Εθνική και την επερχόμενη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία.

Οι εξελίξεις την εβδομάδα που τελειώνει σήμερα ήταν ραγδαίες, καθώς το πιστοποιημένο ενδιαφέρον του Κώστα Ντάβαρη να εμπλακεί με την ομάδα, ήρθε να συμπληρώσει και η ανακοίνωση του Ντέγιαν Μιλοσέσκι ο οποίος μαζί με τον γνωστό Ηλείο μάνατζερ ποδοσφαιριστών και μια ομάδα φίλων τις δήλωσαν την πρόθεση να πάρουν αυτοί τους ερυθρόλευκους, δημιουργώντας έτσι δυο ξεχωριστούς πόλους, οι οποίοι αναμένεται σήμερα να παρουσιάσουν τα πλάνα τους στη συνέλευση.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως, εκτός από αυτές τις δυο πλευρές, στο προσκήνιο ήρθαν και δύο ακόμα άνθρωποι, από τους πολλούς που μπορεί να ενδιαφέρονται αλλά κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους ακόμα, και είναι Γιώργος Μπάδας και Νίκος Μπακοβασίλης.

Ο Πρώην ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Ζαχάρως και του Ενιπέα Λαντζοΐου αντίστοιχα, εξέφρασαν την επιθυμία να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Πανηλειακού υπό προϋποθέσεις και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η δική τις στάση αν και αυτή τη στιγμή φέρνεται οι απόψεις τους να συγκλίνουν πιο πολύ με του Μιλοσέσκι, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα σε μια Γενική Συνέλευση.

Πάμε να δούμε πως μεταφράζεται το ενδιαφέρον των τεσσάρων αυτών ανθρώπων για τον Πανηλειακό μέσα από τα ρεπορτάζ της «Πατρίς σπορ» όλο αυτό το διάστημα.

Ο Κώστας Ντάβαρης ήταν αυτός που εξέφρασε πρώτος το ενδιαφέρον να μπει ξανά στα διοικητικά του συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες  έχει συναντήσεις με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν και αυτοί να πλαισιώσουν την προσπάθεια. Κατά συνέπεια και τις όλα δείχνουν, από τις διεργασίες που θα γίνουν θα εξαρτηθεί και η πρόταση που θα πέσει σήμερα στο τραπέζι.

Ο Ντάβαρης, ενδιαφέρεται να εμπλακεί στον Πανηλειακό, πράγμα το οποίο αναμένεται και να εκφραστεί με κάθε επισημότητα σήμερα.

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι την περασμένη Τετάρτη ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεση τη δική του αλλά και των συνεργατών του, μεταξύ των οποίων και του Τάσου Παπαδόπουλου, να αναλάβουν τους ερυθρόλευκους και να τρέξουν την ομάδα στην Α1 κατηγορία, δίνοντας της μια νέα προοπτική.

Σε μια μακροσκελή του ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, την οποία κοινοποίησε και στα μέσα, ο Μιλοσέσκι παρουσίασε επιγραμματικά το σκεπτικό του βασίζοντας το σε κάτι νέο που έρχεται, ενώ διεξοδικά θα το παρουσιάσει σήμερα.

Ο Γιώργος Μπάδας μεσοβδόμαδα τόνισε πως υπό προϋποθέσεις (συνεργάτες, οικονομικό, λειτουργία κλπ) θα τον ενδιέφερε να εμπλακεί διοικητικά στον Πανηλειακό, ωστόσο οι δικές του προθέσεις θα ξεκαθαρίσουν κατά την διάρκεια ή μετά την Γ.Σ. όταν και θα ακούσει το σκεπτικό και των υπολοίπων.

Ο Νίκος Μπακοβασίλης με δηλώσεις του στην «Πατρίς σπορ» τόνισε πως παρά το γεγονός πως είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που του έγινε (χωρίς να κατονομάζει από ποιον) να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του και όπως και οι υπόλοιποι θα δώσει το «παρών» σήμερα προκειμένου να διαπιστώσει αν το έδαφος είναι πρόσφορο να αναμειχθεί με την ομάδα.

Δεν αποκλείεται πάντως σε αυτούς τους τέσσερις να προστεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, είτε υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς είτε ακόμα και μόνοι τους. Όπως και να έχει…. Κυριακή κοντή γιορτή!

Στην αίθουσα Προπονητών στο Στάδιο Πύργου τελικά η Γ.Σ.

Άλλαξε ο χώρος διεξαγωγής τις Γ.Σ. του Πανηλειακού και τις ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί αντί τις Π.Ε.Δ. στην αίθουσα Προπονητών στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Η ώρα δεν άλλαξε και θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 μ.μ.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο. Πανηλειακός τις 28 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 3μ.μ., στην αίθουσα Προπονητών στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, για την ετήσια Συνέλευση τις ομάδας με θέματα:

1)Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός τις φετινής χρονιάς από την απερχόμενη Διοίκηση

2)Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. θα γίνονται τις δεκτές μέχρι τις 26 Ιουνίου και οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μέλη του Α.Ο. Πανηλειακός και τακτοποιημένοι οικονομικά.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6939260900».