Γ Εθνική

Πανηλειακός: Μια ανανέωση και τρεις αποχωρήσεις

Μια ανανέωση και τρεις αποχωρήσεις είχαμε χθες για τον Πανηλειακό, αφού όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ομάδα του Πύργου, ανανέωσε και θα αγωνίζεται σε αυτή και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Στούπης, ενώ αποχώρησαν οι Κώστας Βλαχόπουλος, Κώστας Μπεγλεκτσής και Φώτης Παναγόπουλος.

Πιο αναλυτικά:

Η παραμονή του Στούπη

Ο μέσος Γιώργος Στούπης (που ήταν ο ένας από τους δυο μη Ηλείους, στο περυσινό έμψυχο υλικό) συμφώνησε με τη διοίκηση του Πανηλειακού για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους». Ο Στούπης ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Πανηλειακού στον δρόμο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και με την παραμονή του επιβραβεύτηκε από την «ερυθρόλευκη» ομάδα για την όλη αγωνιστική παρουσία του.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανηλειακού για την παραμονή του Στούπη : «O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό μέσο Γιώργο Στούπη και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια καλή χρόνια, με επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων με τα ερυθρόλευκα».

Οι αποχωρήσεις Βλαχόπουλου, Μπεγλεκτσή και Παναγόπουλου

Αντίθετα δεν θα συνεχίσουν στον Πανηλειακό όπως γράψαμε πιο πάνω οι Κώστας Βλαχόπουλος, Κώστας Μπεγλεκτσής και Φώτης Παναγόπουλος. Πρώτα ανακοινώθηκε η μη ανανέωση συνεργασίας με τους Κώστα Βλαχόπουλο και Κώστα Μπεγλεκτσή, όπου η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων ήταν η παρακάτω:
«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Βλαχόπουλο και Κώστα Μπεγλεκτσή. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία».

Και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η αποχώρηση του Φώτη Παναγόπουλου, με την εξής ανακοίνωση : “Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει πως λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο ο ποδοσφαιριστής Φώτης Παναγόπουλος. Ευχαριστούμε τον Φώτη για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια”.

Οι επόμενες κινήσεις

Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις, που ξεκαθαρίζουν λίγο – πολύ το που θα κινηθεί η ομάδα του Πανηλειακού, όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ της, αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες και νέες ανακοινώσεις, τόσο στο θέμα της παραμονής κάποιων παικτών, όσο και στην απόκτηση νέων παικτών, σύμφωνα και με τον σχεδιασμό της διοίκησης με τον Νίκο Κουρμπανά.

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι, μεταξύ των οποίων και κάποιοι παίκτες που έχουν φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του Πανηλειακού.

Ονόματα δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, απλά αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόθεση της διοίκησης και του τεχνικού της ομάδας, είναι να σχηματιστεί ένα πολύ δυνατό ροστερ που θα «πρωταγωνιστήσει» στο επικείμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έμεινε και η νέα γενιά του Πανηλειακού

Πέρα από τον Γιώργο Στούπη, στον Πανηλειακό θα συνεχίσουν και οι «μικροί» της ομάδας Γιώργος Βουργουντζής, Στέλιος Μπατζάκας, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αντώνης και Τάσος Σακελλαρίου.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός με χαρά ανακοινώνει πως η νέα γενιά του συλλόγου θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα. Συγκεκριμένα, τα ερυθρόλευκα θα συνεχίσουν να φορούν οι Στέλιος Μπατζάκας, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αντώνης και Αναστάσιος Σακελλαρίου και Γιώργος Βουργουντζής. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες με τη φανέλα του Πανηλειακού».

Όλη η επικαιρότητα