Πανηλειακός: Μιά τρύπα στο νερό!

Αν τα πράγματα πριν την χθεσινή μέρα ήταν μία φορά δύσκολα, τότε από χθες το βράδυ ο Πανηλειακός κρατιέται ουσιαστικά με τα… μηχανήματα στη ζωή, αφού η Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στην ΠΕΔ κύλησε για μία ακόμα φορά χωρίς ουσιαστική εξέλιξη.

Και πάλι, εκτός από μέλη της απερχόμενης διοίκησης (Μπεβούδας, Ρήγας, Γιαννακόπουλος, Χίτος, Λαμπρόπουλος) που για μία ακόμα φορά εξέφρασαν την πρόθεση να αποχωρήσουν, μόνο κάποιοι λίγοι φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» αφού κανείς άλλος είτε ενδιαφερόμενος, είτε φορέας της πόλης δεν παραβρέθηκε, πλην του νεοεκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου, με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, Δημήτρη Νικολακόπουλου ο οποίος τόνισε πάντως πως η νέα περιφερειακή αρχή θα σταθεί δίπλα στους ερυθρόλευκους.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως, αρχικά εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια ο Πρόεδρος Χρήστος Χίτος και ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Γιαννακόπουλος μαζί με την βοήθεια του δικηγόρου Βασίλη Γιαννόπουλου παρουσίασαν το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Ο Νομικός Σύμβουλος του Πανηλειακού τόνισε πως η θητεία της απερχόμενης διοίκησης λήγει στις 31 Ιουλίου και ως εκ τούτου αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί η διάδοχη κατάσταση, η ομάδα θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο.

Η 23η Ιουλίου ορίστηκε ως η τελευταία μέρα της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης προκειμένου την επομένη να οριστούν οι αρχαιρεσίες.

Όσον αφορά τους παρευρισκόμενους, ο Χρήστος Μπεβούδας πήρε το λόγο και αφού ύψωσε ασπίδα προστασίας προς την διοίκηση, στράφηκε εναντίον όλων αυτών που καταλογίζουν στους διοικούντες ότι έχουν βγάλει χρήματα από την ομάδα αλλά δεν εμφανίστηκαν χθες για να τους απαντήσει, τονίζοντας παράλληλα πως αυτό κάνει κακό σε κάποιον που ενδεχομένως θα θελήσει να ασχοληθεί από εδώ και πέρα. Πρόσθεσε τέλος, πως κανείς δε μπήκε στον Πανηλειακό για να εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα.

Ο Γιώργος Ρήγας από τη μεριά του τόνισε πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται και σε αυτό πρέπει να συμβάλουν όλοι, ακόμα και οι φίλαθλοι του Πανηλειακού με τυχόν επαφές που μπορούν να κάνουν με υποψήφιους ενδιαφερόμενους προσθέτοντας πως ο «Πυρσός» δεν μπορεί να ανταπεξέλθει άλλο οικονομικά ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του για ανθρώπους που πιστεύουν πως κάνουν καλό στον Πανηλειακό αλλά με τις πράξεις του πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο.

Εύλογα, λοιπόν, αντιλαμβάνεται κάποιος πως τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για τον σύλλογο που για μια ακόμα φορά βλέπει τον κίνδυνο της διάλυσης να «πλανάται» απειλητικά από πάνω του.