Γ Εθνική

Πανηλειακός: «Να δείξουμε όλοι την ανάλογη υπευθυνότητα!»

Ακούστε το άρθρο

Οι ραγδαίες εξελίξεις με τον κορωνοϊο, είχαν επίδραση και στον Πανηλειακό καθώς όπως και στις υπόλοιπες ομάδες, οι προπονήσεις σταμάτησαν. Εάν και εφόσον, η ΕΠΟ αποφασίσει να άρει την αναστολή και επαναρχίσουν τα Πρωταθλήματα, θα συγκεντρωθεί ξανά η ομάδα και με μια μίνι προετοιμασία, θα πάει να δώσει τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, δυο στον Πύργο με Βάρδα, Ναύπλιο 2017 και ένα εκτός έδρας με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Μέχρι τότε, η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την αναστολή κάθε δραστηριότητας αλλά και για το κλείσιμο των εγκαταστάσεων των ερυθρόλευκων στη Συντριάδα.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός επιθυμεί να ενημερώσει ότι αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, για την καλύτερη και ασφαλέστερη προφύλαξη από την έξαρση της νόσου του κορονοΐού.

Παράλληλα, επειδή τις τελευταίες ώρες παρατηρήθηκε η χρήση των εγκαταστάσεων της ομάδας μας στη Συντριάδα από αθλητές που δεν ανήκουν στην οικογένεια του Πανηλειακού, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε προς τους συμπολίτες και τους αθλητές της πόλης μας ότι μόλις πρόσφατα οι χώροι του Προπονητικού Κέντρου απολυμάνθηκαν πλήρως. Εξού και το κλείσιμο του Προπονητικού Κέντρου και η μη χρήση του από την ομάδα μας, καθώς και η αναστολή των προπονήσεων καθ’ υπόδειξιν των αρμοδίων.

Γνωρίζουμε ότι οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι είναι πρωτόγνωρες, όμως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και κρίσιμες. Για αυτό όλοι μας πρέπει να επιδείξουμε την ανάλογη υπευθυνότητα και να συμμορφωθούμε προς τις οδηγίες και τις υποδείξεις του Υπουργείου και των αρμόδιων επιστημόνων».

Όλη η επικαιρότητα