ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός – Νίκη Τραγανού 0-0: Δεν άκουσε το καμπανάκι …

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (δυο με την Κρέστενα και στο προχθεσινό με τη Νίκη Τραγανού) έμεινε μακριά από τη νίκη, δείχνοντας ότι διανύει μια περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

Το τελικό 0-0 με την ομάδα του Τραγανού στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης των πλει οφ ανόδου στην Γ’ Εθνική, και κυρίως η νέα κακή εμφάνιση των Πυργιωτών, σίγουρα προβληματίζει και ανησυχεί τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

Βέβαια, παρά την ισοπαλία του Σαββάτου, ο Πανηλειακός εξακολουθεί να παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα, για να ξεπεράσει το … εμπόδιο της πολύ καλής ομάδας του Τραγανού.

Θα πρέπει να βρει τη δύναμη μέσα στο γήπεδο και τα ψυχικά αποθέματα για να καταφέρει να μην μας … διαψεύσει, όταν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου τον θεωρούσαμε ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Πολλά λοιπόν θα κριθούν στον αγώνα του Τραγανού, τον δεύτερο της σειράς, όπου με νίκη ο Πανηλειακός στέφεται πρωταθλητής. Ακόμη όμως και το «Χ» δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αφού αν γίνει τρίτος αγώνας, ο Πανηλειακός θα πανηγυρίσει την άνοδο και με μια ισοπαλία, ενώ το Τραγανό θα θέλει μόνο νίκη.

Οι μονομαχίες μεταξύ των παικτών ήταν συνεχείς καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Και λίγα λόγια για τη Νίκη Τραγανού

Για τον Πανηλειακό λίγο – πολύ αναφερθήκαμε παραπάνω…

Θα πρέπει να σταθούμε όμως και στην αγωνιστικότητα της Νίκης Τραγανού, που χωρίς να έχει το βάθος του έμψυχου υλικού που έχει ο Πανηλειακός, έπαιξε για την τιμή της το Σάββατο και τα πήγε πολύ καλά.

Ξέροντας τι θέλει μέσα στο γήπεδο (πολύ καλή η δουλειά του Θοδωρή Λούρμπα) έκλεισε όλους τους χώρους προς την εστία της και κυνήγησε το γκολ με αντεπιθέσεις, κυρίως με τον Γεωργιόπουλο.

Δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά δεν … δέχθηκε και φάσεις! Δυο καταγράψαμε όλες και όλες για τον Πανηλειακό! Και καμία από αυτές δεν ήταν από τις λεγόμενες κλασικές.

Αν λοιπόν κάποια ομάδα κέρδισε το Σάββατο στις εντυπώσεις, αυτή ήταν η ομάδα του Τραγανού. Που μπορεί να είναι ακόμη το αουτσάιντερ για την κατάκτηση της ανόδου, αλλά θα κάνει τον Πανηλειακό να ιδρώσει πολύ για να φτάσει στον στόχο του και δεν έχουμε το πατατράκ του αιώνα …

Όλη η επικαιρότητα