Αθλητισμός ΕΠΣ Ηλείας

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Αρχίζουν οι μάχες με φόντο την άνοδο !

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου θα διεξαχθεί ο πρώτος από τους τελικούς των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας που θα χρειαστεί να γίνουν μέχρι να μάθουμε ποιος εκ των Πανηλειακού και Νίκης Τραγανού θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή και κατ’ επέκταση την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Υπενθυμίζουμε πως για να είναι αυτή η ομάδα ο Πανηλειακός θα πρέπει να συγκεντρώσει στην σειρά αυτή των αγώνων 4 βαθμούς, ενώ η Νίκη 5.

Αναλυτικά

Πανηλειακός – Νίκη Τραγανού: Να αφήσει πίσω του τη δύσκολη βδομάδα που πέρασε και να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει σήμερα στην έδρα του ο Πανηλειακός αφού με νίκη, αγκαλιάζει τον τίτλο καθώς μετά θα του αρκεί απλά μια ισοπαλία. Στην αντίπερα, η Νίκη, αφού έφτασε μέχρι εδώ θα διεκδικήσει χωρίς άγχος τις πιθανότητες που της αναλογούν και σήμερα στον Πύργο θέλει πρωτίστως μια καλή εμφάνιση και ότι προκύψει ενόψει βέβαια και του δεύτερου παιχνιδιού που θα γίνει στην έδρα της.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λαμπρόπουλος με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Κοιλιομενιάτη.

 

Οδηγίες για την προσέλευση
στο γήπεδο

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ για όλες τις θύρες, εκτός της θύρας 4 (VIP) που η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Για γυναίκες και παιδιά κάτω των 16 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τους φιλάθλους του Πανηλειακού.

Στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων θα διατεθεί η θύρα 2.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. (μια ώρα πριν τη σέντρα) στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα