Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΣΤΙΣ 4 μ.μ.: Το σώμα στο «Βιλαέτης», το μυαλό σε Βάρδα και Παλλήνη

Ακούστε το άρθρο

Με έναν ηλειακό «εμφύλιο» που φυσικά έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον πέφτει σήμερα η αυλαία του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αφού στις 4 μ.μ. στον Πύργο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού…

Αυτοί που «καίγονται» για τους βαθμούς ασφαλώς και είναι οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για παραμονή στην κατηγορία. Τα πράγματα πλέον, και μετά την οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον υποβιβασμένο Πανμοβριακό, για την Νίκη Τραγανού είναι απλά αλλά ταυτόχρονα και σύνθετα.

Οι νεοφώτιστοι θέλουν νίκη σήμερα στον Πύργο και ταυτόχρονες ήττες του Αχαρναϊκού στη Βάρδα και του Παναιγιάλειου στην Παλλήνη έτσι ώστε να είναι αυτοί που θα παραμείνουν στην Γ’ Εθνική. Με οποιαδήποτε άλλα αποτελέσματα, υποβιβάζονται και επιστρέφουν μετά από ένα χρόνο στην Α1 τοπική κατηγορία.

Στο Τραγανό αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο ωστόσο είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους και από εκεί και πέρα θα περιμένουν τα μαντάτα από τα άλλα δυο γήπεδα. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Φωτόπουλος, για το σημερινό ματς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σωτηρόπουλο και Δερμιτζάκη που είναι τιμωρημένοι.

Από την άλλη, ο Πανηλειακός, έχοντας επιτύχει και μαθηματικά τον στόχο της παραμονής εδώ και κάποιες αγωνιστικές, σήμερα θα παίξει ελεύθερα στο τελευταίο του παιχνίδι για φέτος θέλοντας να αποχαιρετίσει τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Ο Άγγελος Διγκόζης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Δ. Τσίγκρηλα, τον τιμωρημένο Κωνσταντακόπουλο αλλά και τους Μπάλλα και Πρέντι που απουσιάζουν λόγω σχολικών δραστηριοτήτων.

Όλη η επικαιρότητα