Γ Εθνική

Πανηλειακός-Ολ. Ζαχάρως: Ηλειακός..«εμφύλιος» με μονόπλευρο ενδιαφέρον!

Ακούστε το άρθρο

«Καίγονται» για τη νίκη οι γηπεδούχοι – Για το γόητρο στον Πύργο οι φιλοξενούμενοι..

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:
Μόνο με νίκη μένει ζωντανός

Ύστατη προσπάθεια να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής θα κάνει σήμερα ο Πανηλειακός που στις 3 μ.μ. στον Πύργο θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Ζαχάρως με μοναδικό στόχο τη νίκη για να μην αποχαιρετίσει πρόωρα την Γ’ Εθνική.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο -6 από την προνομιούχο 8η θέση και σήμερα ο Σπύρος Αντωνόπουλος μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Έλιοτ, Κύτταρη και Μπουρνέλη που εξέτισαν ενώ αντίθετα απόντες θα είναι ο τραυματίας Πρέντι και ο τιμωρημένος Κωστόπουλος.

Στο σημερινό παιχνίδι θα λειτουργήσουν εκ νέου μονάχα οι Θύρες 3 και 5, καθώς και η Θύρα 4 «Σάκης Σταυρόπουλος» (Επισήμων) για τους κατόχους των V.I.P. εισιτηρίων διαρκείας, ενώ τα μέλη του Σ.Φ. Πανηλειακού-Red Boys θα βρίσκονται και πάλι στη Θύρα 5. Τέλος, οι φίλοι του Ολυμπιακού Ζαχάρως θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 7 (Φιλοξενούμενων). Θα ισχύσει εκ νέου η γενική είσοδος των 5€ για όλους ανεξαιρέτως τους φίλους και οπαδούς των γηπεδούχων. Για τους μαθητές θα ισχύσει, όπως και στους προηγούμενους αγώνες, δωρεάν είσοδος.

Συγκέντρωση τροφίμων

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού-Red Boys ανακοίνωσε πως σήμερα θα συγκεντρωθούν  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την οικογένεια μαθήτριας στον Πύργο, που λιποθύμησε από ασιτία! Ο Σ.Φ. Πανηλειακού δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, προχωρώντας σε μια κίνηση αξιέπαινη και παράδειγμα προς μίμηση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ:
Χωρίς άγχος στον Πύργο!

Στο Δημ. Στ. Πύργου κατεβαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, για να αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό, που «καίγεται» για το τρίποντο της νίκης, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 7ου  ομίλου της Γ΄ εθνικής. Στόχος του, μια ακόμα καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Ο τεχνικός  Ντίνος Παναγιωτακόπουλος , που το απόγευμα της Παρασκευής  ολοκλήρωσε  την προετοιμασία της ομάδας του, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών του. Πρόκειται για τον Γιώργο Καλαντζή, που  αποβλήθηκε στο ματς με την Ερμιονίδα, και τον Αντώνη Γκούσκο, που  συμπλήρωσε κάρτες. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και ο ταλαντούχος Πλαστουργός, που είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Όλη η επικαιρότητα