Χωρίς κατηγορία

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Οριστικά Δευτέρα η συγκέντρωση για το μέλλον της ομάδας

panh_proth.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οριστικά την Δευτέρα το απόγευμα στο δημαρχείο Πύργου (7μ.μ., αλλά μπορεί να έχουμε μια μικρή καθυστέρηση), θα γίνει η συγκέντρωση κατά την διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσει η συμφωνία με το κλαμπ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει την τύχη του Πανηλειακού.

Στην συγκέντρωση αυτή, θα παραβρεθούν – εκτός απροόπτου – και οι παράγοντες που εκπροσωπούν το κλαμπ που ενδιαφέρεται για τον Πανηλειακό και οι οποίοι θα ενημερώσουν τους φιλάθλους της ομάδας για τον προγραμματισμό που έχουν κάνει, ενώ θα βάλουν στο … τραπέζι και όλες τις εγγυήσεις που θα ζητηθούν, για να αποφευχθεί να έχουμε την κατάληξη που υπήρξε με τους Ιταλούς.

Οι πληροφορίες που έχουμε, κάνουν λόγο ότι οι παράγοντες που μίλησαν με τον κ. Λιατσή και τον κ. Τζαβάρα, έχουν δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει το απόγευμα της Δευτέρας, που θα είναι πολύ κρίσιμο για το μέλλον της «ερυθρόλευκης» ομάδας, αφού εναλλακτική λύση δεν υπάρχει.

Αν λοιπόν δεν προχωρήσει αυτή η κίνηση και δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον επενδυτή την Δευτέρα, τότε οι εξελίξεις θα είναι δραματικές για τον Πανηλειακό.

Να θυμίσουμε, ότι οι παράγοντες του κλαμπ από την Πορτογαλία ενημέρωσαν πως έχουν ήδη κλείσει παίκτες και προπονητή και είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία της ομάδας.

Όσον αφορά κάποιες φήμες που ακούστηκαν, περί συμμετοχής του Γιώργου Γκάμαρη σε αυτή την κίνηση, δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν αυτή την στιγμή.

Σύντομα όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν …

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

 

Όλη η επικαιρότητα