Γ Εθνική

Πανηλειακός – Παναχαϊκή: Φιλικό και ντέρμπι γίνεται; Γίνεται!

Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σήμερα το απόγευμα στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιου του Πύργου αφού Πανηλειακός και Παναχαϊκή, ένα ζευγάρι, του οποίου οι «μάχες» τα προηγούμενα χρόνια είχαν καθηλώσει όλο το φίλαθλο ελληνικό κοινό, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα ακόμα δυνατό τεστ και για τους δύο.

Οπωσδήποτε, ο σημερινός αγώνας δεν θα έχει την αίγλη του παρελθόντος όταν οι δυο τους κοντράρονταν ακόμα και σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ωστόσο πρόκειται για δυο από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, με την καθεμιά να έχει τις δικές της φιλοδοξίες για το πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος.

Για τον Πανηλειακό, το σημερινό θα είναι το τρίτο φιλικό, μετά από αυτά με Αστέρα Τρίπολης και Παναιγιάλειο και όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο ο Νίκος Κουρμπανάς θα δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα που αυτή την στιγμή στο μυαλό του έχουν προτεραιότητα.

Από την σημερινή αναμέτρηση θα λείψει εκ νέου ο Νικολόπουλος ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Οι αγώνες Πανηλειακού – Παναχαϊκής ανέκαθεν αποτελούσαν «κράχτη» για τον κόσμο σε όποια πόλη και αν διεξάγονταν. Έτσι, και παρά τον φιλικό χαρακτήρα του σημερινού παιχνιδιού, το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι πολύ μεγάλο ενώ στον Πύργο αναμένονται και κάποιοι φίλοι της Πατρινής ομάδας. Για το λόγο αυτό η «ερυθρόλευκη» διοίκηση εξέδωσε χθες ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τον κόσμο για τα εισιτήρια και τις θύρες που θα είναι ανοιχτές.

Η ανακοίνωση

«Τετάρτη 23/8 ώρα 20:00
Φιλικό πελοποννησιακό ντέρμπι από τα παλιά!
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι οι θύρες για τους φιλάθλους της ομάδας μας στο αυριανό παιχνίδι θα είναι οι 3-4-5 και για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής η θύρα 7.
Γενική είσοδος 5 ευρώ
Παιδιά δωρεάν»

Έτσι έρχεται η Παναχαϊκή στον Πύργο

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή της Παναχαϊκής για το σημερινό φιλικό παιχνίδι.

Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σούλης, Βρονταράς, Πολίμος, Αγουρίδης, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο, Κωνσταντακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Πολυχρόνης, Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μασούρας, Σπανός, Γκέσιος και Μουστακόπουλος

Εκτός αποστολής έμειναν οι τερματοφύλακες Χαλκιάς και Μπαμπούνης, ενώ λόγω τραυματισμού δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή οι Μωραΐτης, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μπούτιβας και Φωτάκης. Οι κοκκινόμαυροι  θα αναχωρήσουν για τον Πύργο στις 17.15 το απόγευμα με αρχηγό αποστολής τον Τάκη Κυριακόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα