Γ Εθνική ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Mε ΠΑΟΒ σήμερα για την πρόκριση στο Κύπελλο

Ακούστε το άρθρο

Διάλειμμα από  το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα κάνει σήμερα ο Πανηλειακός ο οποίος για την 3η φάση του Κυπέλλου Ηλείας θα αντιμετωπίσει στις 3.45 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου τον ΠΑΟ Βάρδας με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η διακοπή του 5ου ομίλου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει τις τελικής ευθείας. Αυτό όμως θα γίνει από αύριο, καθώς η διάκριση μέσω του Κυπέλλου είναι στις φιλοδοξίες των ερυθρόλευκων που δεν θα «σκοτωθούν» κιόλας όμως τόσο ο αντίπαλος όσο και ο σεβασμός με τον οποίον αντιμετωπίζουν στην ομάδα όλους τους θεσμούς που συμμετέχουν, τους «αναγκάζει» να παρουσιαστούν σοβαροί και να πάρουν την πρόκριση.

Η κλήρωση άλλωστε τα έφερε έτσι, που απέναντι θα βρίσκεται μια ομάδας της ίδιας κατηγορίας η οποία ναι μεν έχει στρέψει όλη την προσοχή της στο πως θα σώσει την κατηγορία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα ταξιδέψει στον Πύργο για βόλτα, καθώς και για τον ΠΑΟΒ το Κύπελλο αποτελεί μια διέξοδο για διάκριση εντός των συνόρων.

Ο Γιώργος Κούτσης σήμερα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πολύ ως τώρα, θέλοντας να ξεκουράσει και κάποιους άλλους που έχουν τραβήξει το «κουπί», ωστόσο το rotation δεν θα ανοίξει πολύ καθώς το παιχνίδι είναι απαιτητικό και χρόνος για ξεκούραση θα υπάρχει μετά τη λήξη του.

Η διοίκησης της ομάδας εξέδωσε κάλεσμα για τη σημερινή αναμέτρηση ενημερώνοντας μεταξύ άλλως πως η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Αναλυτικά: «Αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ηλείας έχει αύριο (σ.σ. σήμερα0 η ομάδα μας, αφού για την 3η φάση του θεσμού, θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου τον ΠΑΟ Βάρδας με ώρα έναρξης του αγώνα 3.45 μ.μ. Ο Πανηλειακός αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και σεβασμό όλα τα παιχνίδια και θέλει τη διάκριση σε όποιον θεσμό και αν μετέχει, γι’ αυτό και καλεί τους φίλους του σε αυτό το δύσκολο ματς να βοηθήσουν τους παίκτες μας για τη νίκη – πρόκριση μιας και ο αγώνας είναι νοκ – άουτ. Η γενική είσοδος για αυτή την αναμέτρηση έχει οριστεί στα 5 ευρώ.Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μαρκαντωνάτος με βοηθούς τους Πήττα και Καραλή».

Κόβουν την πίτα τους οι Red Boys

Ο Σ.Φ. Πανηλειακού Red Boys καλεί όλα τα μέλη του, καθώς και κάθε φίλο και οπαδό της αγαπημένης τους ομάδας, στην εκδήλωση που πραγματοποιεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και ώρα 21:00 στα γραφεία του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει και αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών από όλα τα τμήματα του συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου).

Όλη η επικαιρότητα