Γ Εθνική

Πανηλειακός: Πως διαμορφώνεται το ρόστερ

Ακούστε το άρθρο

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Πανηλειακού, όπου πρακτικά θα γινόταν και η πρώτη ουσιαστική κουβέντα για τα αγωνιστικά, παρουσία όλων ή τουλάχιστον των περισσότερων μελών του «Πυρσού».

Λόγω της προχωρημένης ωστόσο ώρας που ολοκληρώθηκε αυτό, το τι συνέβη αναλυτικά θα το διαβάσετε στο αυριανό φύλλο. Δεδομένο ωστόσο είναι, ότι μεγάλο μέρος της κουβέντας απασχόλησε το ζήτημα του τεχνικού στο οποίο έχουμε αναφερθεί διεξοδικά τις αμέσως προηγούμενες μέρες και πλέον αναμένουμε απλά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης ή όχι με τον Σπύρο Αντωνόπουλο.

Όσον αφορά το ρόστερ, είναι φυσιολογικό πως οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν κατόπιν και της εισήγησης του προπονητή, ωστόσο ήδη κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τόσο σχετικά με τις παραμονές και τις αποχωρήσεις, όσο και με τις μεταγραφές.

Όσο πρόωρο και αν είναι πάντως κάτι τέτοιο, σήμερα θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας και να δούμε πως σκέφτονται να κινηθούν σε αυτά τα μέτωπα.

Ποιοι μένουν

Όπως είχαμε τονίσει και στα προηγούμενα ρεπορτάζ, πρόθεση είναι να μην αλλάξει πολύ ο κορμός της ομάδας προκειμένου να μην χαθεί η ομοιογένεια και να πραγματοποιηθούν λίγες και ουσιαστικές προσθήκες. Σε ένα καλοκαίρι πάντως που όλα είναι ρευστά και οι ισορροπίες αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πριν πέσουν οι υπογραφές.

Με τα τωρινά δεδομένα ωστόσο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κοντά στην παραμονή  – άλλοι με περισσότερο, άλλοι με λιγότερο αυξημένες πιθανότητες – φαίνεται πως βρίσκονται οι Σωτηρόπουλος, Μπουρνέλης, Σκοζάι, Παπαπέτρου, Χατζηστάμου, Πλαστουργός, Γκουβέρος, Νιφορόπουλος, Καλαντζής, Χατζηαράπης και ο τερματοφύλακας Σακελλαρίου.

Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος από αυτούς δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ή πως όσοι δεν αναφέρθηκαν παραπάνω θα φύγουν σίγουρα, ωστόσο αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ήρθαν στην επιφάνεια.

Υπάρχουν βέβαια και ερωτηματικά: π.χ. οι δυο τερματοφύλακες, Καπετανάκης και Θεοδωρακόπουλος και κατά πόσο θα συνεχίσει ο ένας (το πιο πιθανό) ή και οι δύο ή τα θέματα των Στούπη και Μπεγλεκτσή για τους οποίους υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία τους ωστόσο το γεγονός ότι δεν είναι ντόπιοι χρήζει άλλης μεταχείρισης.

Επίσης, μένει να φανεί και το τι μέλλει γενέσθαι τόσο με τους έμπειρους Τσουκαλά, Βλαχόπουλο και Παναγόπουλο όσο και με τον Παναγιωτόπουλο αλλά και με τους μικρούς της ομάδας.

Οι σκέψεις για τα μεταγραφικά

Στα μεταγραφικά τώρα, αν και ακόμα είναι νωρίς για ονόματα, δεδομένο είναι πως κινήσεις θα γίνουν μόνο για όφελος της ομάδας και όχι για λόγους εντυπωσιασμού αφού ούτε κάποιο… πηγάδι που βγάζει λεφτά υπάρχει, ούτε φυσικά  λόγος να αποκτηθεί κάποιος παίκτης που δεν θα είναι καλύτερος από κάποιον ήδη υπάρχοντα.

Με τα έως τώρα δεδομένα, ο αριθμός των μεταγραφών θα κινηθεί γύρω στο έξι με επτά, σε συνάρτηση βέβαια με τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις.

Οι σκέψεις που υπάρχουν για την ώρα είναι να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας, δύο κεντρικοί αμυντικοί, δύο μέσοι και δυο επιθετικοί ενώ σίγουρα χώρο στο ρόστερ θα έχουν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, είτε από το υπάρχον υλικό, είτε από την Ακαδημία, είτε από τα δοκιμαστικά που θα ξεκινήσουν προσεχώς.

Όλη η επικαιρότητα