ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Ακούστε το άρθρο

Εκ της απερχόμενης διοίκησης του Πανηλειακού, κοινοποιείται Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση.

“Καλούνται όλα τα μέλη του ΑΟ Πανηλειακός να δώσουν το «παρών» στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ομάδας την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 3.00 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΠΕΔ Ηλείας στον Πύργο (οδός Μανωλοπούλου και Μαγνησίας, πλησίον ΔΟΥ Πύργου και καταστήματος “Κομφούζιο”) με θέματα:

1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 και

2) Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σ.Φ. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ – RED BOYS: «Συνεργασία με ομάδα της Α1 ή ολική επανεκκίνηση από την Β΄ τοπική!»

Ο Σ.Φ. Πανηλειακού – RED BOYS ’96  μέσω ανακοίνωσης του προτείνει είτε συνεργασία με ομάδα της Α1 τοπικής κατηγορίας και με καθαρό πλέον ΑΦΜ να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό μέλλον είτε ολική επανεκκίνηση από την Β΄ τοπική βασιζόμενος στην Ακαδημία, αφού τα πολλά χρέη καταδικάζουν τους ερυθρόλευκους να συμμετέχουν αποκλειστικά σε ερασιτεχνικές κατηγορίες μέχρι να πέσουν πλήρη ανυποληψία.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού

«Δυστυχώς ο Πανηλειακός, το καμάρι του Πύργου και όλης της Ηλείας, έχει περιέλθει σε τέλμα… Για πολλά χρόνια η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται βαθιά ριζωμένη σε έναν ατέρμονο φαύλο κύκλο και όλοι εμείς, οι απλοί φίλαθλοι και οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, ζούμε μία συνεχή επανάληψη των ίδιων προβλημάτων και των ίδιων καταστάσεων… Η δημιουργία και η συνεχής αύξηση των χρεών του αγαπημένου μας Συλλόγου κατά την τελευταία δεκαετία έχουν καταβαραθρώσει κάθε υγιή προσπάθεια που έχει επιχειρηθεί τα τελευταία χρόνια και αποτελούν τροχοπέδη για την προοπτική του ονόματος του Πανηλειακού και των ονείρων των πολυπληθών φίλων του.

Φέτος, με αποκλειστικό γνώμονα την σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας, μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού – Red Boys ’96 σε συνεργασία με φίλους και ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ομάδα, κάναμε ένα βήμα μπροστά ώστε να καταφέρει ο Πανηλειακός να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική. Δυστυχώς, όπως καταλάβαμε από πρώτο χέρι, η ομάδα νοσεί σοβαρά… Είναι ένα χρεωμένο σωματείο χωρίς καμία αρχή, μέση και τέλος σε οργανωτικό και δομικό επίπεδο… Ένα σωματείο καταδικασμένο να συμμετέχει αποκλειστικά σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, δίχως βλέψεις για τίποτα παραπάνω… Έως ότου υποπέσει νομοτελειακά στην πλήρη ανυποληψία…

Ως Σ.Φ. Πανηλειακού – Red Boys ’96 πιστεύουμε και δηλώνουμε με πάσα υπευθυνότητα ότι αυτή η άρρωστη κατάσταση δεν μας αντιπροσωπεύει! Ο Γόρδιος Δεσμός που κρατάει δέσμιο τόσα χρόνια τον Πανηλειακό, πρέπει επιτέλους να κοπεί! Ήρθε η ώρα να μπει ένα οριστικό τέλος στις προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, να διατηρείται ουσιαστικά η ομάδα ζωντανή με μηχανική υποστήριξη… Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι η περαιτέρω διαιώνιση αυτής της άρρωστης κατάστασης μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα, αποτελώντας ταφόπλακα για κάθε πιθανό επενδυτικό ενδιαφέρον που θα μπορούσε να δώσει κάποια προοπτική στον κόσμο του Πύργου και του Πανηλειακού.

Για τους παραπάνω λόγους και έπειτα από συνάντηση των μελών του Σ.Φ. Πανηλειακού – Red Boys ’96, θέλουμε να παραθέσουμε δημόσια προς τον κόσμο της ομάδας τις παρακάτω προτάσεις:

  1. Είτε συμφωνία-συνεργασία με κάποια ομάδα της Α1 τοπικής κατηγορίας και με καθαρό πλέον ΑΦΜ και νέους ανθρώπους, η μεγάλη ομάδα του Νομού να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό μέλλον.
  2. Είτε, επειδή γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ΑΦΜ άλλης τοπικής ομάδας, ολική επανεκκίνηση του σωματείου από την Β΄ τοπική κατηγορία και όντας καθαρός πλέον ο Πανηλειακός, βασιζόμενος στην άκρως επιτυχημένη ακαδημία του και σε ανθρώπους προερχόμενους από τα σπλάχνα της ομάδας που με τις γνώσεις τους θα ενισχύσουν το νέο ξεκίνημα, να αρχίσει άμεσα μέσω ενός πενταετούς πλάνου το ταξίδι αναρρίχησης της ομάδας μέχρι τις εθνικές κατηγορίες.

Τις παραπάνω προτάσεις είμαστε διατεθειμένοι να τις υποστηρίξουμε σθεναρά και σε τυχόν Γενική Συνέλευση. Επειδή όμως βλέπουμε ότι οι μέρες περνούν χωρίς καμία ανακοίνωση σύγκλησης των φίλων του Πανηλειακού σε Γενική Συνέλευση και για να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας δημόσια προς τον κόσμο της ομάδας.

Δεν είμαστε απέναντι σε κανέναν και σε καμιά προσπάθεια που πιθανώς επεξεργάζεται για την επόμενη μέρα του Πανηλειακού. Όμως, έχοντας πλέον μάθει λεπτομερώς την πραγματική κατάσταση του σωματείου, πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει να πάψουμε επιτέλους να σκυλεύουμε το μισοπεθαμένο σώμα του Πανηλειακού… Ας σταματήσει επιτέλους η ομάδα να αποτελεί δεκανίκι του κάθε πιθανού προσωπικού συμφέροντος…

Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή, με υγιείς και στέρεες βάσεις και με απόλυτη οργάνωση! Και είμαστε έτοιμοι και διατεθειμένοι να είμαστε οι πρώτοι που θα στηρίξουμε και θα ενισχύσουμε μία τέτοια προσπάθεια!

Για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας και για ένα μέλλον με προοπτική!».

Όλη η επικαιρότητα