Γ Εθνική

Πανηλειακός: «Πρώτη» με ενθουσιασμό και… ειδήσεις! (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες,
ο Πανηλειακός υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά και των συνεργατών του ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που παρά την ζέστη προσήλθαν στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου για να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση του συλλόγου.

Αρχικά, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον εφημέριο Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Πύργου π. Νεκτάριο Συμεωνίδη και εν συνεχεία το λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Χίτος ο οποίος λακωνικά μεν, εμφατικά δε τόνισε πως… «ένας για όλους και όλοι για τον Πανηλειακό μας!».

Ακολούθως, ο επίτιμος Πρόεδρος των ερυθρόλευκων έδωσε την σκυτάλη στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή ο οποίος μετά τον χαιρετισμό προς παίκτες και διοίκηση έδωσε τις δυο ειδήσεις της ημέρας καθώς ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό το στάδιο θα μετονομαστεί σε «Χαράλαμπος Βιλαέτης» προς τιμήν ενός εκ των μεγαλυτέρων οπλαρχηγών της Επανάστασης με καταγωγή από τον Πύργο και πως τα καθίσματα στην μεγάλη κερκίδα απέναντι από τα δημοσιογραφικά θα αντικατασταθούν σχηματίζοντας παράλληλα τη λέξη «Πύργος».

Μετά τις ομιλίες, σειρά πήρε η πρώτη προπόνηση η οποία φυσιολογικά ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε πως το πρώτο – έστω και ανεπίσημο – γκολ στο καθιερωμένο δίτερμα σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Μπουρλάκης.

Tα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας
Υπό τις οδηγίες του Ν. Κουρμπανά και των συνεργατών του ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανηλειακού
Ειδήσεις περιελάμβανε η σύντομη ομιλία του Δημάρχου Πύργου κ. Λιατσή που δε θα μπορούσε να λείπει από την «πρώτη» της νέας χρονιάς
Τα πρώτα τους χιλιόμετρα άρχισαν να «καταπίνουν» οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων

Όλη η επικαιρότητα