Γ Εθνική

Πανηλειακός: Πρώτο δείγμα θετικό για τα «μωρά» του Λούσκου

Ακούστε το άρθρο

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα για τον νεανικό Πανηλειακό του Κώστα Λούσκου, που στο πρώτο φιλικό που έδωσε χθες στην Ζάκυνθο, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα η οποία βρίσκεται σε σαφώς μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Οι ερυθρόλευκοι  που έχουν φυσικά πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα,  αφού το ρόστερ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, προηγήθηκαν με εύστοχο πέναλτι του Λούσκου , ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο.

Η Ζάκυνθος μπήκε ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, και είχε στο 1΄ δοκάρι με τον Γιοχάνες. Από το 15΄ και μετά οι «ερυθρόλευκοι» ανέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ στο 26΄ όταν ο Κάμερον γύρισε λάθος την μπάλα, επωφελήθηκε ο Μπάλας ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Κούζας απέκρουσε!

Στο 65΄ ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου Φαραός, ανέτρεψε τον Λούσκο και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι το οποίο το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο παίκτης (Λούσκος) κάνοντας το 0-1. Στο 78΄ η Ζάκυνθος κέρδισε πέναλτι σε χέρι που έγινε εντός περιοχής, την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιοχάνες ο οποίος ήταν εύστοχος φέρνοντας το ματς στα ίσια στο τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Παπαπέτρου, Δαλαβούρας, Μπαβέλης, Νικολόπουλος Γ., Τσίγκρηλας Δ., Πρέντι, Μπάλλας, Λούσκος, Κάρδαρης, Αρβανίτης ( έπαιξαν και οι Κωστόπουλος, Κουζής, Ν. Χριστόπουλος, Π. Νικολόπουλος, Κανελλόπουλος, Αντύπας, Κουσκουλιάνος, Ηλιόπουλος, Μπατζαλής).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κούζας (57΄ Φαραός (80΄ Μαρόπουλος)), Μαρίνος (Κλάδης 69”, Κολεύρης, Ντάσης ( 88′ Κάψασκης), Κάμερον, Μουκουτά, Σούρμπης (60΄ Μαρίνος), Κούτνικ (25 λτρ Τελέν (88΄ Ελέζι), Κοτσώνης (40΄ Κορφιάτης), Πέττας Ρ. (78΄ Πέττας Ν), Γιοχάνες.

Πήρε Μπαβέλη

 

Στο χθεσινό φιλικό του Πανηλειακού στη Ζάκυνθο αγωνίστηκε και μάλιστα με τους βασικούς ο 20χρονος στόπερ Ανδρέας Μπαβέλης που έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους.

Όλη η επικαιρότητα