Γ Εθνική

Πανηλειακός: Σε κρίσιμη καμπή μέχρι το φινάλε του γύρου

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός δεν κατάφερε την περασμένη Κυριακή στην Βάρδα να πάρει κάτι από το ματς κόντρα στον τοπικό ΠΑΟΒ έχοντας πάντως και τα παράπονα του από την διαιτησία για το αμφισβητούμενο γκολ που κατακύρωσε υπέρ των γηπεδούχων το οποίο έκρινε τελικά και την αναμέτρηση.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι οι ερυθρόλευκοι στο «Γρ. Καλάκος» δεν εμφάνισαν το πρόσωπο που είχαν δείξει στα προηγούμενα ματς, αδυνατώντας να απειλήσουν την αντίπαλη εστία και πλέον μπαίνουν σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με δυο παιχνίδια «φωτιά» μέχρι το φινάλε του α’ γύρου, στα οποία όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει να πάρουν βαθμούς.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Κυριακή στον Πύργο, με τον Πανηλειακό να υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη του Γ. Κούτση ο οποίος θα επιστρέψει στο «Χ. Βιλαέτης» ως αντίπαλος που στα τελευταία ματς έχει βρει την φόρμα του οδεύει ολοταχώς προς την κορυφή, την οποία και έχει θέσει άλλωστε ως στόχο.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι θα τεθούν αντιμέτωποι ίσως με την πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας όμως είναι αποφασισμένοι να κλείσουν την κακή παρένθεση της Βάρδας και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούν αφού σιγά – σιγά τα περιθώρια στενεύουν και η ανάγκη βαθμού ή βαθμών τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια είναι άμεση.

Aπόντες από την επερχόμενη αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Νικολόπουλος, Μπαβέλης, Ρούνης και Δαλαβούρας.

Χειρουργήθηκε ο Δαλαβούρας

Σε επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης λίθων υποβλήθηκε ο Σταύρος Δαλαβούρας προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού εύχεται στον Σταύρο καλή ανάρρωση και άμεση επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Σταύρο, περαστικά και σιδερένιος!», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα του.

Όλη η επικαιρότητα