Γ Εθνική

Πανηλειακός-Σπάρτη: Δεν έχει τίποτα να χάσει!

Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος για το πιο δυνατό – θεωρητικά – παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα είναι ο Πανηλειακός που σήμερα στις 3 μ.μ. θα υποδεχτεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο, την Σπάρτη των Τσίρκοβιτς, Σωτηρόπουλου και Μικελάτου.

Οι νεαροί ερυθρόλευκοι δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν από το ματς αυτό κόντρα στους Λάκωνες που τόσο σε θέμα μπάτζετ όσο και θέμα εμπειρίας υπερτερούν, αλλά μόνο να κερδίσουν δηλώνοντας αποφασισμένοι για αυτή την αναμέτρηση – πρόκληση.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Λούσκου όπως έχουν αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν δεν «μασάνε» από αντιπάλους και για μια ακόμα φορά, με την βοήθεια του κόσμου τους, θα αντιπαρατάξουν το πάθος και τη θέληση προσπαθώντας να βάλουν δύσκολα στην Σπάρτη και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της ομάδας για σήμερα, δεν μπορεί να υπολογίζεις στις υπηρεσίες του Πρέντι που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες αλλά και στους Δαλαβούρα (υποβλήθηκε σε λιθοτριψία κολικού νεφρού), Μπουρνέλη (βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας) και Ρούνη (αντιμετωπίζει πρόβλημα σε δάχτυλο του ποδιού και θα μπει από Δεκέμβρη).

Όλη η επικαιρότητα