Αθλητισμός Ηλεία Ποδόσφαιρο

Πανηλειακός: Στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου – Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα! (ΦΩΤΟ)

Ακούστε το άρθρο

Την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου καθώς και την ευαισθητοποίηση του σε θέματα υγείας και ειδικά όταν αυτά αφορούν μικρά παιδιά απέδειξε για μια ακόμα φορά ο Πανηλειακός.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος  της ομάδας αποτελούμενη από τους Γιάννη Σωτηρόπουλο, Γιάννη Γκοτσούλια, Σταύρο Σούλη, Πέτρο Λεβέντη και Παναγιώτη Νιφορόπουλο με την συνοδεία του Γενικού Αρχηγού Χρήστου Γιαννακόπουλου επισκέφθηκε την Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Πύργου και μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται και ευχές στους γονείς τους που δε φεύγουν στιγμή από το προσκεφάλι τους.

Οι μικροί ασθενείς υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή της ομάδας και για τους ίδιους ήταν μια νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη συγκύρια να είναι μακριά από το σπίτι τους αυτές τις άγιες μέρες.

Ωστόσο, όπως τονίζει και ο «επίσημος» Πανηλειακός στον λογαριασμό του στο facebook «τελικά αντί να δώσουμε, το μεγαλύτερο δώρο το πήραμε εμείς οι ίδιοι καθώς τίποτα στον κόσμο δεν συγκρίνεται και δεν είναι πολυτιμότερο από το χαμόγελο των μικρών παιδιών ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες».

Όλη η επικαιρότητα