ΕΠΣ Ηλείας

Πανηλειακός: Συνεχίζουν Κωστόπουλος και Κουζής!

Ακούστε το άρθρο

Στα μεταγραφικά υπάρχει προφορική συμφωνία με κάποιους  καταξιωμένους παίκτες και απομένουν οι υπογραφές…

Μεταγραφικά τουλάχιστον επίσημα, μπορεί αυτή την ώρα στον Πανηλειακό να υπάρχει στασιμότητα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως  η ομάδα του Πύργου δεν εχει προχωρήσει τις επαφές του με παίκτες! Απλά απομένουν να πέσουν οι υπογραφές, και να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, μέσω  του προέδρου της ομάδας κ. Κώστα Ντάβαρη! Αυτό ίσως… συμβεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την κάθοδο του Κώστα Ντάβαρη στον Πύργο!  Όμως στο μετωπο των ανανεώσεων, αυτές συνεχίζονται  κανονικά! Έτσι μετά τη συμφωνία με τους Μπουρνέλη και Πρέντι, οι νεαροί και συνάμα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού, Σταύρος Κωστόπουλος και Δημήτρης Κουζής, συνεχίζουν στην ομάδα, όπως ανακοίνωσε ο ερυθρόλευκος σύλλογος: Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Σταύρο Κωστόπουλο και Δημήτρη Κουζή. Πιστοί στο πλάνο μας για προώθηση και ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την εξαιρετική Ακαδημία της ομάδας μας, συνεχίζουμε παράλληλα με τον στόχο μας για άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες, να επενδύουμε σταθερά στο νέο «αίμα» του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής που θα αποτελέσει το «αύριο» του Πανηλειακού. Ο 16χρονος (γεν. 29/9/2003) Πυργιώτης αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ηλειακού ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη θέση, προωθήθηκε μόλις πέρυσι στην πρώτη ομάδα και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συνολικά, φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 19 αγώνες και μοίρασε μία ασίστ. Ο 17χρονος (γεν. 14/3/2003) Πυργιώτης δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος αποτελεί επίσης ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ηλειακού ποδοσφαίρου στη θέση του και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα πέρυσι, πρόλαβε να καταγράψει 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα». Να σημειώσουμε πως τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι ανανεώσεις, με το μεγαλύτερο μέρος των περσινών παικτών να συνεχίζει όπως  όλα δείχνουν στον Πανηλειακό και τη νέα περίοδο!

Επιστρέφει… και  ο Γιάννης Κολόκας;

Τον έως τώρα παίκτη του Ξενοφώντα Κρεστένων , κεντρικό αμυντικό Γιάννη Κολόκα , επιδιώκει  μετά από ένα χρόνο,  να επαναπατρίσει στον Πύργο  ο Πανηλειακός . Ο 1,89μ. στόπερ, με καταγωγή από το Λαμπέτι, αποτελεί ως  γνωστό γέννημα – θρέμμα του Πανηλειακού, με τον οποίο έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, και ιδίως τα 11 από τα 17,  στα οποία αγωνίζεται ως επαγγελματίας. Να θυμίσουμε πως είναι γιός του επι χρόνια παράγοντα του Πανηλειακού, Ανδρέα Κολόκα .

Όλη η επικαιρότητα