Γ Εθνική

Πανηλειακός: Θέλει να … τελειώσει το αήττητο του Βλαχιώτη

Ακούστε το άρθρο

Στο ξεκίνημα του β’ γύρου της Γ’ Εθνικής, ο Πανηλειακός θέλει να κατακτήσει μια μεγάλη νίκη, επί του πρωτοπόρου Αστέρα Βλαχιώτη.

Μια νίκη που θα μειώσει στους 3 τους βαθμούς διαφοράς από την κορυφή και θα φέρει νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα, άσχετα αν στον Πανηλειακό δεν μιλάνε (τουλάχιστον ανοικτά) για άνοδο.

Ο Πανηλειακός την Κυριακή στο στάδιο Πύργου θέλει να είναι και ο πρώτος που θα νικήσει τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι στιγμής Αστέρα Βλαχιώτη (η ομάδα της Λακωνίας είναι πρώτη με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες), κάτι που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την «ερυθρόλευκη» ψυχολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου περιμένουν την Κυριακή να έχουν κοντά τους και τους φιλάθλους τους, προκειμένου να φτάσουν πιο εύκολα στη νίκη και να πανηγυρίσουν μαζί τους μια ακόμη σημαντική αγωνιστική επιτυχία.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στον Πανηλειακό δεν είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Βλαχιώτη ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες (και χάνει έτσι δυο αγώνες, δηλαδή και τον επόμενο στην Καλαμάτα).

 

Όλη η επικαιρότητα